1. Home
  2. Community
  3. Justeat
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

450 gram havervlokken 100 gram blanke amandelen 100 gram fijngehakte hazelnoten 100 gram ongeroosterde cashewnoten 100 gram fijngehakte walnoten 25 gram sesamzaad 25 gram zonnebloempitten, geroosterd 8 el vloeibare honing 2 el zonnebloemolie  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Het orginele recept van de kok van graaf Paul Stroganoff. Malse biefstukreepjes in cognac-roomsaus. …  Lees verder »

Een verrukkelijke saus om gewone gehaktballetjes eens wat extra's te geven. Snel gemaakt en "verdraaid" lekker. Heerlijk met geurige rijst en sperzieboontjes of broccoli. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Dit kost even wat voorbereiding maar het is alle moeite waard want het is zoo... lekker . Ik heb dit gerecht al vele keren gemaakt dus het is een beproefd recept en vrienden/familie enz vinden het heerlijk. Je kan dit van te voren maken en invriezen, maak dan de balletjes tot het *.Maak de saus tot het *.en vries ze apart in. Als je dan het gerecht wilt maken heb je alleen de rest van de handelingen te doen. Als je de balletjes samen met de saus invriest is het niet zo lekker ( dat vinden wij, want de balletjes worden dan zo slap). Dus vries ik de balletjes en saus apart in. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Ooit dit recept gekregen van mijn dochter en toen ik het weer eens maakte wist ik waarom ik het bewaard had! Het is niet alleen een slank gerecht (310 cal p.p.) maar ook nog eens heerlijk. Het is zonder vlees maar je zou ook het heel goed restjes gaar (rund)vlees of rul gebraden gehakt kunnen toevoegen of neem vegetarisch vlees. Wij eten wel vlees maar ik miste geen moment `vlees` in dit recept. Van de week (oktober 2012) weer eens gemaakt en nu er eindelijk foto`s bijgeplaatst. Ik heb het voor 2 dagen gemaakt en het recept iets veranderd. (zie onderaan) De volgende dag in een andere ovenschotel gedaan en zo hadden wij voor twee dagen een heerlijke schotel. Voor andere tips lees onderaan bij "Serveertips" …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Romige bloemkoolsoep met kastanjechampignons, vegetarisch …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Zelfgemaakte tomaten soep smaak naar pure zomerzon. Mijn collega Bas bracht dit recept onder mijn aandacht. Sindsdien een van de lekkerste soepjes die ik maak. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Dit mooie gerecht is een feestje om op tafel te zetten. De combinatie van geitenkaas en zalm is nog lekkerder door de toevoeging van spinazie. Dit recept komt uit Smult 10. Benieuwd naar meer? Kijk op www.smult.nl voor previews en de recentste aanbiedingen » …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit is een lekker recept uit het herfstnummer Smult 5. Bestel hier Smult, het magazine van Smulweb.  Kijk op' www.smult.nl  voor onze acties! …  Lees verder »

Als je fan bent van kikkererwten, dan doe je er goed aan om dit stoofpotje uit te proberen. Bij een stoofpotje denk je meestal aan de winter, maar door de frisse smaak van kruidenkaas smaakt deze variant ook heel lekker in de zomer. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees
Top