Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. Jokegaarthuis
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Gevulde courgette - sonja bakker recept …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Zalm verpakt in bladerdeeg met spinazie en creme fraîche …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Als ik dit maak zijn mijn drie mannen geheel tevree en voel ik me even een keukenfee …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Ik ben aan het Sonja Bakkeren en dit recept moesten we gisteren eten en dit smaakte zo fantastisch, dat ik het jullie niet wil onthouden. Ik heb wel een beetje gesmokkeld, want we moesten er brood bij eten dat heb ik vervangen door pasta. Op goed geluk een hele goede combinatie. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Het geheim van een heerlijke Boerenkoolstamp,mijn man is er dol op!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

(voor ongeveer 20 superlekkere koekjes) Ik heb vaak last van mijn darmen daarom moet ik allerlei vieze dingen eten met vezels er in, zoals donker brood, zemelen, kiwi's enz. Als je dit ook moet, wanhoop niet want er is een redding: deze smullerde smul koekjes!!!! Ze zijn echt heerlijk en er zitten veel vezels in. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Deze sandwich heb ik gemaakt op een verjaardag als onderdeel van een buffetje. Groot succes! …  Lees verder »

Waarom een sjalot: de sjalot zorgt voor een hartige smaak. De iets zoetige smaak van de sjalot combineert mooi met de iets zurige smaak van het roggebrood. Soort gerecht: Als borrelhapje of bij een diner als voorafje (amuse). …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Basis is: 2 hele casinobroden wit en bruin zonder korst met 4 verschillende soorten beleg. Heerlijke sandwiches die je tevoren kunt klaar maken. Afdekken met een theedoek, op een koele plaats en bij de high tea serveren. Heerlijk! Voldoende voor 10 - 12 personen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Dit is een echt lekker hongaars soepje goulash …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Hongaars

Een heerlijke ouderwetse hachee die het lekkerste is om deze 1 dag tevoren te maken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Een uiensoep zoals een uiensoep moet zijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

* 3 el mayonaise * 2 tl sambal * 1 pak wrap tortillas (4 stuks) * 1 zak rucola (sla, 75 g) * 2 makrelen (a ca. 250 g), vel en graten verwijderd * 2 tomaten, in parten …  Lees verder »

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Dit is een recept van Prinses Margriet en stond in de Margriet.Deze soep wordt bij hen regelmatig gegeten.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Omdat de zelfgmaakte toch altijd veel lekkerder is dan de zelfgekochte! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top