1. Home
  2. Community
  3. Jiemao
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Courgette gele paprika champions (1/2 bakje) kipfilet romige tagliatelle saus (knor of zelf maken) tagliatelle (ca 75 gr pp) olijf- of wokolie of boter …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Kip met prei, pijnboompitjes, knoflook, rode of groene pesto, italiaanse kruiden, creme fraishe en pasta …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Pasta met kip, spinazie, champignons en Boursin. …  Lees verder »

Voor als je snel een simpele, maar lekkere pasta op tafel moet toveren. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

EEN LEKKER JAPANS KIPGERECHT DAT ZO OP TAFEL STAAT. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

Ja lekker kippenvleugels kluiven. De meeste mensen krijgen er geen genoeg van. Dat geldt ook voor mij. Als we boodschappen gaan doen dan moet je verplicht langs de poelier lopen. Die zit nou eenmaal aan het begin van het winkelcentrum en kan de verleiding dan niet weerstaan om wat te halen. Kip van goede kwaliteit is zoveel lekkerder dan plofkip van AH of Jumbo. Nooit kopen dus. Dit recept heb ik ooit gekregen van een andere bevriende scheepskok (een Canadees) en die zette dat op tafel als snack. Helemaal verbouwd dat recept en nu is het dit geworden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Gebakken bloemkool uit de oven? Ja hoor, gebakken, en de smaak is niet te vergelijken met gekookte bloemkool. Deze bloemkool is lekker bruin en licht knapperig. De smaak is wat nootachtig en bijzonder smakelijk. De bloemkool zal voor het grootste deel niet in mooie plakken kunnen worden gesneden want er vallen natuurlijk allemaal stukjes af maar we gebruiken gewoon alle stukken, stukjes en stronk van de bloemkool. Wij eten dit vaak en het is bovendien slank! Alleen wat olijfolie over de bloemkool, geen sausje maken enz. Vorige week (september 2013) weer eens wat geprobeerd, 10 minuten voordat de bloemkool klaar was heb ik er een vleugje kerrie en wat geraspte kaas erover gestrooid, niet teveel maar net genoeg, dat was heerlijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top