Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. JDoldersum
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 bloemkool 0,5 ui, gesnipperd 2 tl tomatenpuree 1 el kerrie zout 1 teen verse knoflook, geperst 400 ml heet water olijfolie 0,5 fijngesneden vers pepertje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Yogurtlu patlican salatasi …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

Een uiensoep zoals een uiensoep moet zijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Ik ben gek op asperges en ik heb een heel lekker, eenvoudig en snel klaar te maken recept. Bovendien is het een Slank gerecht. Dit is een dieet portie voor 2 personen. Ben je NIET op dieet dan zou je eventueel meer aardappeltjes en gerookte zalm kunnen toevoegen nemen maar geloof me je hebt een bord vol met de dieet portie. (zie foto) De dieetportie bevat maar 407 calorieen per persoon. De roomsaus is vrij veel maar wij vinden dat lekker. Mocht je NIET zoveel saus willen neem dan EEN HALF bakje Linesse (de rest kan je bvb als broodbeleg nemen, heerlijk met wat verse bieslook er over) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1,5 kg aardapppelen, zout, 1 chinesekool (ong 1,5kg), 1 ui, 250 gr champignons, 2 bosuitjes, 1,5 eetlepel olie, 400 g rundergehakt, 1 pakje rijke kruidenmix voor kip tandoorie (2 zakjes), 125 ml cremefraiche, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, en 50 gr geraspte oude kaas.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

4 wildbiefstukken bv. hert, ree of wildzwijn (ca. 150 g per stuk) * versgemalen peper * 25 g boter * 1 el arachideolie * VOOR DE SAUS: 3 sinaasappels * 500 gr cranberry?s * 4 el suiker * 1 limoen * 2 el bessengelei of bosvruchtenjam * 3 cm verse gemberwortel of 1 el gembersnippers op siroop * 1 theel mosterd * 4 el rode port * enkele takjes peterselie of bieslook …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

De combinatie van knolselderij en aardappel maakt de smaak van deze puree nog zachter. De verse groene kruiden worden op het laatste moment toegevoegd. Hannie...bedankt! …  Lees verder »

2 kleine Courgettes, in dunne plakjes sap van 1/2 Citroen 2 eetl. Extra Vierge Olijfolie 3 eetl. Pesto van gedroogde tomaat 1 bosje Radijs, in dunne plakjes 1 bosje Waterkers of Veldsla Zout en Peper Pesto van gedroogde tomaat 4 eetl. gedroogde Tomaat 50 gr. Parmezaanse kaas 3 eetl. Pijnboompitjes, geroosterd 75 gr. Basilicumblaadjes Extra Vierge Olijfolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Pangafilet met een kerrieroomsaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Lauwwarme aardbeien met een knapperig korstje van de amarettini-kruimels bij een heerlijk bolletje vanille-roomijs. Krijg je er al trek in? Wij vonden het heerlijk! Met gasten is dit heel goed voor te bereiden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Gratin van schijfjes aubergine, courgette, aardappel en tomaat. Overgoten met room gemengd met roomkaas, knoflook en basilicum. Afgedekt met schijfjes tomaat met geraspte oude kaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Echt super lekkere marinade maar je moet ook echt goede spareribs hebben …  Lees verder »

Kan ook voor de vegetarische kokers onder ons .Door het vlees eruit te houden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

400 g courgette, 200 g aardappelen, 0.5 l groentebouillon (van een tablet), 1 theel. Italiaanse keukenkruiden (tijm, oregano, basilicum), 1 dl slagroom, 50 g geraspte Parmezaanse kaas, peper en zout, Voor de tapenade-croutons: 1 stokbrood, 100 g zwarte olijven zonder pit, 1 eetl. kappertjes, 1 teentje knoflook, 1-2 eetl. olijfolie, versgemalen peper.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top