1. Home
  2. Community
  3. Ingrid97
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

300 g witte rijst 3 eetlepels olie 2 uien, gesnipperd 450 g shoarmavlees 3 rode paprika`s, fijngesneden 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 bakje verse peterselie, plat (15 g), fijngesneden …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Pannekoektaart met geleroom, slagroom, aardbeien, en vers fruit. Hier maak je je kinderen of vrienden helemaal gek mee!!!! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Dit recept, gekregen van mijn vriend en kollega Luc, is ideaal om basisbiscuits van te maken om te versieren of in allerlei vormpjes te gieten. Het resultaat is een stevige, sponzige smakelijke biscuit die zich gemakkelijk laat versnijden, ideaal om deze mooie kindertaarten van te maken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Lekker feestelijk zonder uren in de keuken te staan …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een heerlijke gevulde maaltijdsalade voor elk moment. Deze salade is als maaltijdsalade geschikt voor +/- 2 personen, maar als bijgerecht voor 4 tot 6 personen. …  Lees verder »

Heerlijke eigengemaakte pittige Bami met de typische Gorengsmaak, maar beter dan die van de Chinees ! Gisteren in een opwelling gemaakt, maar het was zo lekker dat ik het recept graag deel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Heerlijke kruidige goulash waarvan je 3 recepten kan maken. - goulash ( bij rijst, aardappelen of over de friet ) - goulashsoep - bladerdeeghapje gevuld met goulash ( leuk voor op een feestje of lunch ) zeer makkelijk als je er meerdere dingen mee kunt wanneer je wat over hebt ( of dubbele portie maken en invriezen en later er wat anders van maken ). zie foto´s …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Oostenrijks

Op en top Amerikaans barbecue recept, dat altijd smaakt ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Lekker, goedkoop en makkelijk gerecht!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Een lekker en goedkoop alternatief voor een stukje gebak op een warme zomerdag. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Heerlijk als het zonnig weer is. Het is ook heel makkelijk te maken, en goedkoop. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

Dit is een heerlijke kruidige worteltaart met een super lekkere romige laag. Ipv een taart kun je ook worteltaart-cupcakejes bakken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Voor het deeg: 2 eieren, 3 eetlepels heet water, 100 gr suiker, 1 zakje vanillesuiker, 75 gr bloem, 50 gr. maizena, 1 th lepel bakpoeder. Voor de vulling: 7,5 dl slagroom, 110gr. Poedersuiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 zakjes slagroomversteviger, 30 gr. Cacaopoeder. Voor het glazuur: 100gr. poedersuiker, 10 gr. cacao, 3 eetlepels water grofgeraspte pure chocola voor de garnering …  Lees verder »

Vrolijke paastaart, maar ook voor andere gelegenheden niet te versmaden. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Deze heerlijke zoete varkensschotel met een vleugje gember en veel pepers om het pittig te manen verschijnt vaak op feestjes, dan wordt er een heel varken geslacht en is er vlees voor iedereen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Ik zag op 24 kitchen Bianca Jansen bananenbrood cupcakes bakken. Ik was aan het bakken voor een verjaardag maar had al cupcakes gebakken dus heb ik het beslag in een cakevorm gegoten. Je kunt van deze ingrediënten dus ook 12 cupcakes maken. Ik heb wel een eigen draai gegeven aan het oorspronkelijke recept door de macademia noten te roosteren en grof te hakken, ook heb ik nog wat citroensap aan het beslag toegevoegd. De cake viel goed in de smaak bij de verjaardag …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Lekker zoet en echt anders dan 'normale' pompoensoep. Je associeert pompoenen niet zo snel met de keukens van het Midden-Oosten, maar toch werken bijvoorbeeld de Koerdische en de Armeense keuken veel met pompoenen, meestal sterk gekruid met kruidnagel en kaneel. De plantenvrucht, familie van de meloen, wordt zowel in hartige als zoete gerechten gebruikt. Koerden, Armeniërs, Turken en Israëli's hebben allemaal eigen versies van stroperige pompoenjam, pompoen gevuld met een farce van lamsvlees of pompoensoep. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Heerlijke chocoladetaart, maar vrij machtig. voor veel personen dus! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans
Top