1. Home
  2. Community
  3. Ingedus
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

4 eieren * 4 pakjes ham * tonijn uit blik * marjonaise * bieslook vers * cocktailprikkers …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Kleine lekkere spaanse voorafjes …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Een tapas van drie kleuren paprika …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

1 van de bekendste tapas...lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Spaans tomatenbrood met Serrano ham. Leuk om dit zo te serveren. De broodjes worden gegrild.. Hier op wordt het broodje geserveerd met de Serrano ham  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

5 verschillende tapas die ik het lekkerst vind. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Tapas, de kleine hapjes van Spaanse oorsprong, zijn erg geliefd bij een drankje. Meerdere Tapas bij elkaar kunnen zelfs een complete maaltijd vormen. Vis en schaal- en schelpdieren lenen zich bij uitstek voor deze hapjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

In het zuiden van Spanje zou het aanbod in een tapasbar als onvolledig worden beschouwd zonder deze Duivelse eieren en ook garneren met een opgerolde ansjovisfilet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

250 grgehakt - 1 knoflookteen - 2 sjalotjes - 1 ei - 1 witte boterham - scheut witte wijn - 7 el olijfolie - 1 el tomatenpuree - cayenepeper - zout + peper - 2 tl pittige paprikapoeder …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

14 middelgrote champignons 4 lente-uitjes, fijngehakt 1 el boter 8 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en fijngehakt 1 el droog broodkruim 3 el parmezaanse kaas, geraspt peper & zout Voor de Pesto: 100 - 150 gram verse basilicumblaadjes 2 teentjes knoflook gepeld 50 gram pistachenoten, geroosterd 35 gram parmezaanse kaas 1,5 dl olijfolie peper & zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Heerlijk onderdeel van Spaanse tapas; komt uit Albert Heijn eetboekenreeks Amuses …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Dit recept is door mijn zusje meegenomen nadat zij dit gegeten had bij kennissen in Spanje. Het is echt heerlijk. Wij eten het vaak als hoofdgerecht op een zaterdag. Maar het is eigenlijk een tapas. Heel goed op feestjes of heerlijk op een zonnige zondagmiddag …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Heerlijke gevulde paddenstoelen met gedroogde tomaten, olijven en gorgonzola. Echt iets voor de liefhebber van de Italiaanse keuken. Lekker als voorafje, maar ook als hoofdgerecht met een salade en een soepje vooraf of bij de lunch! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Deze originele ovenschotel kan u vooraf volledig klaar maken. Enkel nog in de oven schuiven en u kan aan tafel. bereidingstijd: 25 min. + 45 min. in de oven; voor 4 pers …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Pinda Bravoe (voor 6-8 kleine kopjes) Open pangsit met garnalen (8-10 stuks) Surinaamse saté (16 stuks) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Surinaams
Top