1. Home
  2. Community
  3. IXSO
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

250 gram bloem 1 mesp. zout 2 grote eieren 0.5 l melk boter om te bakken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit mag niet ontbreken op een tapas tafel. Eenvoudig en toch altijd lekker want (bijna) iedereen lust het. De saus maakt het helemaal compleet. Succes is verzekerd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Dit vinden ze altijd lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Stoofpeertjes zoals vroeger. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Bijgerecht: Aioli is gewoon de beste knoflooksaus. Het werd oorspronkelijk met garnalen opgediend, maar het is verrukkelijk op bijna alles, van hamburgers tot Bouillabaisse, en een klein beetje ervan zal zelfs de flauwste groenten en soepen opvrolijken en de restjes van gisteren tot een aparte schotel van vandaag maken. U kunt natuurlijk fijngewreven knoflook toevoegen of, beter nog, knoflookpuree aan eigengemaakte omgeklopte mayonaise. Het smaakt stukken beter dan de in de handel verkrijgbare knoflookmayonaises, maar het is geen Aioli! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Echte Duitse kartoffelsalade. Alweer van mijn Duitse oma. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Trusten schreef; "Dit recept kreeg ik van een vriendin die het heeft ontfutseld bij een shoarmazaak." …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Multi-cultureel

Voor ca. 25 stuks …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Super lekkere gehaktballetjes voor bij de borrel. Krijg vaak complimenten voor de gehaktballetjes. Prima een dag van te voren te maken. De dag zelf dan even, samen met de saus, opwarmen in de pan. Ik maak meestal zo`n 20 ballen met de aangegeven hoeveelheid ingrediënten. …  Lees verder »

Erg smaakvol, door de aromatische smaak van de Wellant appel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een recept voor overheerlijke oliebollen dat al decennia lang een groot succes is binnen en buiten mijn familie. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Heerlijk gerecht met pepertje en knoflook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Lees meer: de quiche top 10 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

3 a 4 gekleurde paprika`s 500 gr gehakt 1 ui 1 teentje knoflook 1 potje kappertjes 1 thl sambal 1 blikje tomatenpuree 1 thl suiker 2 a 3 eetl groene pesto geraspte kaas of cheddarkaas. verse basilicum. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zie video …  Lees verder »

550 gram bloem 1 theelepel zout 1 theelepel bakpoeder 1 theelepel vanille-extract 180 gram kristalsuiker 180 gram donkere basterdsuiker 350 gram pure chocolade 2 eieren 250 gram boter (kamertemperatuur) bakpapier, oven …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans
Top