1. Home
  2. Community
  3. Hydrostress
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Prachtige maar vooral lekkere Schwarzwalder Kirsch …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Ik liep vorige week door de Albert Heijn hier en zag tot mijn verbazing een hele stelling staan met zakken vers gesneden boerenkool net van het land. Nou als er iets "eenvoudigs" is wat ik heerlijk vind dan is dat het wel, dus heb het gelijk gekocht! Het is hier flink koud dus gelijk proberen. Ik maak het echter niet op z`n Hollandse boerenfluitjes, maar veel en heel veel lekkerder! In de loop der tijden heb ik er mijn eigen draai aan gegeven en zal hem nu hier delen. Je kan het uitproberen en na één keer proeven maak je het nooit meer anders. Dit is een goed gevulde, hele smeuige, stamppot met een diep warme smaak, dus. Hele najaar en winter lekker van genieten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijk makkelijk receptje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Witlof salade zoals mijn moeder hem altijd maakte en zoals wij hem nu nog vaak smullen …  Lees verder »

Lekker na een Oosters maal …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

Dit recept is al jaren oud en heb ik ooit gekregen van een nicht van mij.In de "loop der jaren" heb ik het aangepast naar eigen smaak en het is nu gewoon (na alle veranderingen) mijn "eigen" recept geworden.. Het is héél erg lekker, ik hoor graag reacties! Nieuwe fotos staan nu bij dit recept. Gisteren 8 oktober 2010 weer gemaakt, (weer iets aangepast) en.. het was weer superlekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

De pangiusfilet kan je ook vervangen door andere makkelijke witvissoorten. De tandooriesaus kan je ook door andere Indiase sauzen te vervangen, wat jij lekker vindt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

500 gr. broccoli, 20 gr. boter, 2 stengels prei, 2 eetl. verse tijm, 5 laurierbladen, 2 bouillon blokjes, peper, zout, ketjap, theel. nootmuskaat.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Herfst: dit is een leuk en lekker twee in één bijgerecht. Snel klaar, makkelijk, maar wel vreselijk lekker en stemt iedereen tevreden. Het hoeft niet elke dag uitgebreid en luxe. Met eenvoudige ingrediënten die niet al te duur zijn kun je ook lekkers op tafel zetten en ervan smullen en genieten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Een familierecept van chefkok Gaetano Sergio wat hij van zijn oma kreeg. Heerlijke stukjes varkenshaas in een overheerlijke romige saus met groenten en cognac. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Loempiavellen, 3grote champignons, 50gr wortel, 100gr wittekool, 100gr tauge, 1sjalotje, 75gr gekookte ham, 75gr kipfilet, 75gr hamlap, zonnebloemolie, 1theel.suiker, 1theel.sojasaus, 1theel. medium dry sherry, enkele druppels sesamolie, 1/2theel.maizena, papje van 1eetl.maizena en 2 eetl.water, 1eiwit, ketjap-sambal, zout-peper-paprikapoeder. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Sappige rollade met champignons in een heerlijke mosterd-roomsaus, om je vingers bij af te likken! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een aparte heerlijke stamppot met rode kool, spekjes, stukjes ui en rozijnen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Nee het is géén kip cordon bleu want die zijn niet opgerold en zijn gevuld met ham en smakeloze kaas. Dit lijkt op een slavink of rundervink, maar dan met een vulling. Maakt verder niet uit, makkelijk en erg lekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Heerlijke maaltijdsalade. Recept gekregen van 1 van mijn favoriete restaurants. …  Lees verder »

Top