1. Home
  2. Community
  3. Hanny15
  4. Kookboek Voorgerechten
Kookboek "Voorgerechten"

Deze heerlijke Kaiserschmarren aten wij vaak tijdens onze wintersportvakanties. Vorige week met onze gasten weer eens gemaakt tijdens de lunch met een lekkere kop soep vooraf. Viel erg in de smaak vooral met de pruimencompôte. (Zwetschenröster) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Oostenrijks

In 10 min staat dit feestelijk voorgerecht van rosbief met citroenmayonaise en tomaatjes op tafel. Je kan het natuurlijk ook als een hapje serveren. Rol dan de rosbief met ingredieten op, en serveer ze op een mooie schaal. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit is een heel lekker voorgerecht met malse sappig gepocheerde kipfilet en fruit. Gemakkelijk te maken en snel klaar. Sommige mensen houden niet van fruit in het eten of vinden de ingrediënten door elkaar niet lekker. Ellja (ellyvanrooy1) loste dit op door het niet in cocktailglazen te serveren maar op een bedje van sla met in het midden de kip en cocktailsaus en het fruit er omheen. Zo kan een ieder kiezen om het fruit wel of niet op te eten. Petra(pwiggers) heeft de cocktailsaus wat pittiger gemaakt door cayennepeper en wat zout aan de saus toe te voegen. Hou je zelf ook niet van fruit in het eten? Laat het weg! Maak de saus wat pittiger door wat versgemalen witte peper, zout en eventueel wat cayennepeper aan toe te voegen. Laat je het fruit weg? Breng er dan kleur in door bvb wat heel fijn geraspte peen aan toe te voegen, staat vrolijk en smaakt heerlijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top