1. Home
  2. Community
  3. Guillaumina
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een basis aardappelsalade binnen een handomdraai gemaakt en lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Zelf in eigen oven gebakken pepernoten smaken beter dan die van welke andere bakker ook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Met de wangen van de kabeljauw maak je de lekkerste kibbeling. (kost ongeveer 6 gulden per kilo op de markt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijke chocolade cheesecake. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Saus is voldoende voor 1 pizza. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Zelf de heerlijkste Italiaanse pizza`s maken? Zo moeilijk is het niet. Laat voortaan de kant-en-klare pizza`s uit de diepvries liggen. Lees hier hoe een goede bodem voor een Italiaanse pizza te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Eigen foto, met tzaziki, koosalade en tomatenrijst. Een blijvertje hier. Een feestmaal!! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Gewoon ff lekker...vult goed. …  Lees verder »

Erg feestelijk voorgerecht of hoofdgerecht. De smaak is overheerlijk door de combinatie van dressing met pijnboompitten en parmezaanse kaas. Echt een aanrader !! …  Lees verder »

Er bestaat geen lekkerder voorafje dan een goede, verse garnalencocktail - en niets is erger dan een garnalencocktail met weke garnalen in een dunne saus met azijnsmaak en slappe sla. Dit recept laat zien hoe fantastisch een garnalencocktail kan zijn. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Zelfgemaakt toch echt het lekkerst! Vroeger gebruikte ik gewoon een kant en klare mix voor de banketroom, maar na het proeven van deze wil ik eigenlijk geen andere meer. Het lijkt misschien een hoop werk, in ieder geval meer dan poeder met water mixen . maar je zult zien dat het eigenlijk een klusje van niks is met een superresultaat . De hoeveelheid van dit recept is genoeg voor zo`n 325 gram banketbakkersroom, 1 laag voor een 24 cm ronde taart, of een dikke laag van een 20 cm ronde taart. Je kunt met deze banketroom ook een heel lekkere chocoladecrème maken . Zie mijn recept. …  Lees verder »

Dit is een recept speciaal voor mezelf, dat ik nooit meer kan vergeten hoe ik deze maakte. Mijn soesjes mislukken zo vaak met wat voor recept ook. Ik weet niet wat ik verkeerd doe. Nu heb ik de hoeveelheden gevonden dat ik perfecte soesjes heb. Vandaar ik zo mijn recept neer zet. Al je mooie gerezen soesjes hebt, goed van kleur en lekker van smaak is het TOP:  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Zelf soesjes maken met eigen vulling! leuk voor een verjaardag maar ook met oud op nieuw! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Gemakkelijk gerecht afkomstig uit Mexico Rode chilaquile's voor 4 personen …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Mexicaans
Top