1. Home
  2. Community
  3. Gaby68
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Als je dit nou wilt maken,dan moet je misschien even naar mijn recepten,daar staat het recept voor limoncello,maar dan moet je wel 3 weken geduld hebben!Dus misschien toch maar even langs de slijter! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Heerlijke zomerse pastasalade (maaltijdsalade) met tomaten, mozzarella, gerookte kip en verse basilicum. Staat bij ons bijna wekelijks op tafel!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een verzameling gewone en ongewone smoothies - 1 plek voor al mijn huidige en toekomstige smoothies, te beginnen met een heerlijke klassieker uit Chili. …  Lees verder »

? 1 springvorm ? 1 bakje magere kwark van 450 gram ? 2 zakjes klop klop of 1/4 liter slankroom ? 2 eiwitten ? 1 blikje mandarijntjes of seizoenfruit (bijv. aardbeien) ? 6 tot 8 blaadjes gelatine ? 1 groot pak lange vingers (of 2 kleine pakjes) ? Eventueel wat rum, cognac of kirsch om de lange vingers mee te besprenkelen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Lekkere hartig-zoete tajine van kip met uien en rozijnen..... …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

200 gr. friseesalade (zakje), 150 gr. groene druiven, 100 gr. belegen kaas, 4 el geschaafde amandelen, 2 el wijnazijn, peper, 2 tl vloeibare honing, 3 el olie …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vegetarisch

Aardappeltjes met een dressing waarin noten en kruiden verwerkt zijn, lijkt op het eerste gezicht misschien vreemd, maar aardappeltjes gemengd met bijvoorbeeld pesto klinkt alweer logischer, terwijl daar ook nog eens kaas in verwerkt is. Geroosterde pijnboompitten hebben niet alleen iets meer kleur, maar ook iets meer smaak. Rooster ze daarom eerst even kort. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Deze lekkere borrelhapjes maak ik regelmatig. Heel goed voor te bereiden en gemakkelijk te maken. Ze vallen altijd erg in de smaak. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit is een heerlijk gerecht wat je serveert met rijst. Een soortgelijk recept is gevonden in een 13e eeuws kookboek uit Bagdad. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

Las een oude HP/DE TIJD door zie ik daar ineens een receptje staan dat ik afgelopen juli in Santiago de Compostela gegeten heb bij Toni Vicente (topkokkin) !!! Een patat met combi. Voorgerecht/bijgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Voor de fans van smaak. Véél smaak.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

4 el pijnboompitten 2 el zachte olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 150 gr magere, gerookte spekjes 1 ui fijngesnipperd 1,5 kilo gewassen bladspinazie 50 gr rozijnen 2 beschuiten zout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Dit zijn fantastische hapjes. Snuif eerst de geur op voordat je aanvalt, want ze ruiken heerlijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Pittig mexicaans voorgerechtje of borrelhapje. Makkelijk te maken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Een lekker aperitief (of tussendoortje), ook makkelijk en snel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Voor 10 amuses/borrelhapjes. De garnaal er boven op maakt het af. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Amuse …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Pittig voorgerecht uit de fusion-keuken , van Mozzarella en Mango . …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Maak een verrukkelijke kruidenboter met heel veel knoflook, peterselie en flink gekruid met peper, cayennepeper, ,kerrie en andere kruiden naar eigen smaak …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch
Top