Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. Fritsjoop10
  4. Kookboek argentijns
Kookboek "argentijns"

Sappige entrecote van de grill met pittige chimichurri, do we need to say more? Dit gerecht vertegenwoordigd de stoere en smaakvolle Argentijnse keuken. Deze entrecote vergezellen wij het liefst met een Pinot Noir van Barton & Guestier. Omdat deze Pinot Noir van Corsica komt, en daardoor veel zon-uren heeft gehad en erg vol, fruitig en kruidig is past hij perfect bij het sappige vlees en de pittige chimuchurri. Daarnaast is deze Pinot Noir licht gekoeld het lekkerst. Dit maakt hem perfect voor bijvoorbeeld het barbecue seizoen.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Argentijns
Top