Het is nu erg koud buiten, de winter is gekomen. Nu ik dit schrijf vriest het hier alweer -10 graden en het zal in februari en begin maart ook nog wel vriezen dat het kraakt. Als je de hele dag buiten bent geweest in de kou of misschien wel hebt geschaatst wat is er dan lekkerder dan een pan heerlijk stoofvlees? Warm je heerlijk vanbinnen flink van op. Dit is mijn authentieke Hollandse Hachee, maar anders klaargemaakt. Het resultaat is meer smaak en een nog lekkerder saus. Voor mensen die een slowcooker hebben is dit zeer geschikt. Probeer het zelf maar en laat je verrassen door de smaken. …
Lees verder »
Heerlijk, botermals runderstoofvlees op Aziatische wijze klaargemaakt door wat te experimenteren met smaak. Lekker pittig en ook ietswat zoet. Aziatisch eten doe je heel gemakkelijk in je eigen huis ! …
Lees verder »
Deze is ook erg smakelijk. De gewokte bloemkool is geweldig, heel anders van smaak dan gewone gekookte bloemkool roosjes, maar dat komt door gebruik van knoflook en korianderblaadjes. Dit is bloemkool met smaak en hij is lekker knapperig door het wokken. Leuk om zo bloemkool te eten. …
Lees verder »
Jammie jammie...dit is zóoooo lekker...
(let wel op de lange bereidingstijd in de oven.. hoe langer de kruiden en specerijen in het vlees kunnen trekken, hoe lekkerder het uiteindelijke resultaat...!) …
Lees verder »
Het is er weer de tijd voor want de herfst heeft zijn intrede gedaan. Het is puur kouder buiten, het is al vroeg donker en kon mooie sucade krijgen dus wat doe je dan? Dit is een vreselijk lekker draadjesvleesrecept met net een beetje extra. Dat komt de smaak van je vlees alleen maar ten goede en geeft een verrukkelijk smakende saus ! O ja en de volgende dag smaakt het nog veel lekkerder, maar je kunt het ook prima invriezen. …
Lees verder »