1. Home
  2. Community
  3. EstherBoxem
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

4 eetlepels ceasardressing 4 eetlepels groene pesto 125 g demi creme fraiche 150 g kipfilet dungesneden 100 g rucola 4 soft tortillawraps 500 g tomaten in kleine stukjes 2 bolletjes mozzarella in kleine stukjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Naar een recept van Donna Hay. Ik heb het bewerkt naar eigen idee door meer groenten toe te voegen. Het is een gemakkelijk te maken recept maar het moet wel in twee gedeelten, Eerst de groenten (tomaten, paprika, knoflook en kruiden) in de oven en na 25 minuten voeg je de kipfilets toe voor ± 15-20 minuten. Ik heb 3 verschillende kleuren paprika gebruikt. De overgebleven paprika in reepjes gesneden en ingevroren voor een stoofschotel. Het recept is voor 2 personen maar je kunt het vermeerderen zoveel als je wilt (hangt van de hoeveelheid ovenschalen af die in je oven kunnen). Ik heb dit al meerdere keren gemaakt soms met hele kipfilets en soms met stukjes kipfilets, dat is uiteraard eerder gaar. Een ongecompliceerd maar zeer smakelijk recept. Je zou er nog allerlei andere groenten aan toe kunnen voegen, ik heb het simpel gehouden. Van beide recepten staan er foto`s bij. …  Lees verder »

* 28 dagen lekker eten.* ** Vrijdag.** * Veggie dag.* …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Een veelzijdige salade die te gebruiken is als lunchgerecht, bijgerecht, amuse wat je maar wil …  Lees verder »

Een lekker vegetarisch gerecht vol met omega 3 vetten, eiwitten en aminozuren. Goede bouwstenen om het lichaam een ware krachtboost te geven. Het gerecht is snel bereid en door de avocado, walnoten en quinoa geeft het voor langere tijd een vol gevoel. De ingredienten kunnen ook vervangen worden door andere groenten of er kunnen ook pijnboompitten, olijven of rozijnen in het gerecht gevoegd worden. …  Lees verder »

Dit is een lactosevrij gerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Bij prachtige herfstkleuren hoort een kleurige schotel. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Dit is een heerlijk herfstsoepje van twee-sterren topkok Erik van Loo van restaurant Parkheuvel ** Rotterdam. Lekker pittig door heerlijke verse kruiderij en toch luchtig, niet vet en heel gezond. Heerlijk met de koude dagen en dit kan een ieder maken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Win een pan! Schrijf je in voor de gratis Croma MiniMasterclass Video`s en maak elke dag kans op een koekenpan! …  Lees verder »

Sperziebonen met gedroogde tomaat en spekjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zelfgemaakte Soepstengels zijn zo lekker. En snel te maken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een heerlijk ouderwets stoofpotje, duurt wel even voor het klaar is, maar dan is het smullen geblazen …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top