1. Home
  2. Community
  3. Edwinbroekhuizen
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

ZAPECENE PALACINKE S MESOM: Een voortreffelijk gerecht uit Kroatie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Balkan

Heerlijke kippenlevertjes met pittige bite …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Kies je favoriete pasta en maak daarbij de verrukkelijke saus van kippenlevertjes, room en ei …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een stoofpot om van te smullen. De combinatie van de hamlappen in rode wijn en chilisaus met ee spitskool is echt verrukkelijk! Ik heb dit deze keer gewoon in de pan gemaakt maar volgende keer gaat dit in de slowcooker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Na een feest zoals met Nieuwjaar, heb ik altijd veel groenten over en dan verzin ik een recept al gaande tijdens koken. Wat heb ik, en hoe combineer ik deze ingrediënten is de hoofd vraag en de antwoord proeft je in de pan. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Een snelle en makkelijke "andere pasta". …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een hollandse tomatensoep die een oosters smaakaccent krijgt door roergebakken kip, oosterse kruiden en kokosmelk …  Lees verder »

2 el olijfolie- 400 gr Italiaanse roerbakmix- 1 1/2 flesje basis voor groentensoep- 1/2 el oregano- 100 gr plakjes ontbijtspek- 1 pak tortelloni verdi 250 gr- 75 gr gemalen pittige kaas- 1 stokbrood …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Saucijs pasta salade …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Energie 355 kcal- Eiwit 18 g- Vet 30 g- Koolhydraten 4 g (per eenpersoonsportie) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Voedingswaarde per persoon: Eiwit 2 gr/vet 9 gr/koolhydraten 50 gr/kcal 285 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

200 g zelfrijzend bakmeel zout 1 scharrelei (M) 2 dl melk 1 appel, geschild en in kleine stukjes 2 el rozijnen boter 3 dl blanke vla, pak a 1 liter eventueel donkere basterdsuiker …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Toscaans gehaktbrood met pesto saus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Pasta all'uovo fatto in casa …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top