1. Home
  2. Community
  3. Edwinbroekhuizen
  4. Kookboek Wildrecepten
Kookboek "Wildrecepten"

4 st. stoofperen (Giesen Wildeman 1 st. sinaasappel 1 st. kruidnagel 400 ml. cranberrysap 75 gr. suiker 1 st. kaneelstokje 300 gr. seizoenmelange paddenstoelen 4 st. hertenbiefstukjes (ca. 125 gr.) 2 st. sjalotjes, gesnipperd 1 teen knoflook, geperst 2 takjes peterselie, fijngehakt zout en versgemalen seizoenpeper 3 el. boter 1 tl. gedroogde tijm. …  Lees verder »

4 Hertenbiefstukken (à 125 gr) 4 takjes rozemarijn zout, versgemalen peper 8 plakjes ontbijtspek 30 gr. boter 200 gr. paddestoelen seizoenmelange 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels balsamicoazijn  …  Lees verder »

4 eendenborstfilets (ca. 125 g per stuk) versgemalen peper zout 1,5 dl gevogeltefond of wildfond (pot) 1 dl rode wijn 2 eetl. bosvruchtenjam 25 g boter eventueel allesbinder of aardappelmeel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 - 6 hazenrugfilets (ca. 450 g) 50 g boter peper en zout Voor de saus: 1 sjalotje 25 g boter 1 teentje knoflook 1 dl rode wijn 1/2 pot (2 dl) wildfond 1 eetl. bessengelei, cranberrycompote of bosvruchtenjam 1 eetl. geraspte pure chocolade Voor de mosterdpuree: 500 g geschilde aardappels zout 1 dl melk of kookroom 1 eetl. pittige mosterd klontje boter …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Heerlijk feestelijk gerecht voor de kerst of andere feestdag. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top