1. Home
  2. Community
  3. Edwinbroekhuizen
  4. Kookboek HG Oosters
Kookboek "HG Oosters"

1 zak Conimex Chinese Eiermie 6 eieren 6 lente-uitjes 600 g bahmigroentepakket met rode peper Conimex Wok Olie Conimex Woksaus Thaise Knoflook Koriander 75 g gezouten cashewnoten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Lekker zacht lamsvlees in een heerlijke saus die je zelf zo pittig kan maken als je zelf wilt. Wij en onze gasten hebben ervan gesmuld. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

300 g basmatirijst 2 eetlepels zonnebloemolie 500 g kipfilet, in reepjes 1 bakje boemboe ajam smoor (125 g) 1 zak gesneden witte kool 1 komkommer 3 eetlepels witte-wijnazijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Om mijn Allerhande niet vies te maken, plaats ik dit recept hier en zo zal ik het ook nooit kwijt raken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

300 g kipfilet, in blokjes + 2 el zonnebloemolie 1 teen knoflook, fijngesneden 1 ui, gesnipperd 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 500 g sperziebonen, schoongemaakt 1 fles woksaus five spice (175 ml) 1 pak Chinese eiermie (250 g) …  Lees verder »

1 struik paksoi (400 g), gesneden; 200 g runderreepjes; 1/2 bakje boemboe rendang vlees; 200 g (wok)noedels; 150 g champignons, in plakjes; ketjap of sojasaus; olie; 100 ml water …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch
Top