1. Home
  2. Community
  3. Edwinbroekhuizen
  4. Kookboek HG Kalfsvlees
Kookboek "HG Kalfsvlees"

Lekker zacht kalfsvlees op Italiaanse wijze en snel te maken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

8 mooie bladeren van groene kool of savooienkool; zout; 2 uien; 2 teentjes knoflook; 3 eetl. olijfolie; 75 geraspte parmezaanse of belegen kaas; 12 groene olijven zonder pit; 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 theel. gedroogd; 500 g (kalfs)gehakt. Voor de tomatensaus: 1 pakje (2 dl) gezeefde tomaten; 1 blik (400 g) tomaten op sap; 2 eetl. balsamicoazijn; versgemalen peper; 2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) …  Lees verder »

* 1 handpeer * 4 kalsoesters * zout en peper * 4 plakken Parmaham * 2 eetlepels boter * 25 ml witte zoete wijn * 50 ml vleesfond * 1/2 theelepel salieblad  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

4 plakjes rauwe ham 4 dunne kalfsschnitzels ca. 200 gr. 1 el. citroenrasp 2 takjes salie peper 4 cocktailprikkers 1 el. olie 2 schijfjes citroen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Hoewel dit gerecht vrij bewerkelijk is, is het toch de moeite waard om het te maken, Het is een aantrekkelijk hoofdgerecht voor een diner. Als de kalfsoesters aan de grote kant zijn, snijd ze dan in tweeen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Lekkerder dan ik het ooit in een restaurant heb gegeten. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

ZIN IN IETS ANDERS?? DAN RAAD IK JE DIT ECHT AAN!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

1 winterpeen, 1 ui, 3 kruidnagels, 2 takjes tijm, 2 blaadjes laurier, 1 kg kalfslappen, 50 g boter, 50 g bloem, 1 el creme fraiche (beker a 125 ml), 1 eidooier, 1 tl citroensap, 500 g champignons, in plakjes …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Traditioneel Zuidlimburgs gerecht. Wordt met Carnaval gegeten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Regionaal

De smaak van de herfst …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Een goulash zonder paprika die door de gerbuikte kruiden Iteliaans smaakt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Oostenrijks
Top