1. Home
  2. Community
  3. Edwinbroekhuizen
  4. Kookboek HG varkensvlees
Kookboek "HG varkensvlees"

1 pak woknoedels (248 g) 3 eetlepels olie 2 x 200 g varkensschnitzel, in dunne reepjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 2 x 200 g peultjes 3 eetlepels sojasaus 1 eetlepel gembersiroop (Australische, flesje a 250 ml) 2 bosuitjes, in ringetjes 2 eetlepels sesamzaadjes, geroosterd …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

400 g varkenshaas, 3 eetlepels roerbakolie, 4 lente-/bosuitjes, 200 g champignons, 400 g Chinese kool.voor de saus: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 sinaasappel, 1 theelepel sambal oelek, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepel sojasaus, 2 eetlepels droge sherry, 1/2 theelepel gemberpoeder. …  Lees verder »

2 eetlepels Thaise groene currypasta 3 eetlepels olie 2 varkenshaasjes, in dunne plakjes 1 schaaltje minima?skolfjes (125 g) 1 rode ui, in dunne partjes 200 g peultjes, schoongemaakt 200 ml kokosmelk 1/2 zakje stoneleeks (a 8 stuks) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

1 kg. aardappels 2 zakken gesneden boerenkool a 300 gr. 1 rookworst a 350 gr. 1 bakje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden 245 gr. 100 ml. melk 40 gr. margarine …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 kilo aardappels (kruimig) 2 zakken gesneden boerenkool (a 300 g) 1 duobakje magere spekreepjes (ca. 250 g) 3 tomaten 150 g brie 100 ml melk  …  Lees verder »

3 el olijfolie 1 pak soepballetjes (250gr, diepvries) 1 pak aardappelpuree 100 gr bakbacon (vleeswaren) 2 zakken verse spinazie (a 300 gr) (grove) mosterd …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 bak verse tagliatelle (koelvak), 250 g); 1 ui, gesnipperd; 1 eetlepel olijfolie; 450 g doperwten (diepvries), bevroren; 1/2 groentebouillontablet; 125 ml kookroom; 300 g parmaham, in reepjes gesneden …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

. Een lekker macaronischotel met drie soorten vleeswaren en een saus van blauwe kaas. …  Lees verder »

500 gram filetlapjes peper 1 eetl.bloem 3 kleine preien 300 gram champignons 2 eetl. olie 1 teentje knoflook 2 dl. warme vleesbouillon 2 eetl. sojasaus zout 1 theel. milde kerrie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

1 kg kruimig kokende aardappelen, geschild en gehalveerd 700 g boerenkool, panklaar gesneden zout en versgemalen peper 25 g boter 150 ml melk (Melkan) 1 eetl. azijn (versgemalen) nootmuskaat 200 g rauwe ham, in reepjes 250 g brie, in smalle reepjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 ui 75 g boter 1 kg zuurkool 10 jeneverbessen of 1 theel. tijm (vers of diepvries of 1 theel. gedroogde) 1 laurierblad 5 peperkorrels 2 dl vleesbouillon (van tablet of uit pot) 2 appels 2 dl witte wijn 2 dikke plakken (of 6 dunne plakken) beenham of casselerrib 4 speklapjes 4 kleine knakworstjes of 1 rookworst  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

5 plakjes Deeg voor hartige taart 250 gram Spekreepjes - mager 2 stengel Prei - in dunne ringen 3 Eieren 250 ml Slagroom 75 gram Belegen kaas - geraspt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

750 gram kruimige aardappelenzout1 zakje nasikruiden2 eetlepels olijfolie2 lente-uitjes1 teentje knoflook200 gram magere gerookte spekblokjes1/2 Chinese kool1/2 eetlepel kerriepoeder1 eetlepel ketjap manis …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

150 gr. magere gerookte spekblokjes. 4 plakjes ontbijtspek of katenspek. 2 rundersaucijsjes. 2 slavinken. 1 liter blik kapucijners. 1 eetl. zonnebloemolie. 1 theel. chilipoeder of paprikapoeder. 2 uien. peper en zout. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top