1. Home
  2. Community
  3. Edwinbroekhuizen
  4. Kookboek HG rundvlees
Kookboek "HG rundvlees"

1 pak Conimex Chinese Eiermie 2 rode uien 1 rode paprika Conimex Wok Olie 400 g gehakt 450 g doperwtjes (diepvries) 10 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Een makkelijke door-de-weekse ovenschotel. Het gerecht ziet er niet bijzonder uit, maar is wel erg smakelijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

6 el olijfolie 500 g rib/runderlappen, in dobbelstenen 1 teen knoflook, geperst 1 tl komijn, gemalen 1 citroen, uitgeperst en gele schil geraspt 2 el gedroogde abrikozen, in reepjes rijst 2 komkommers 2 el verse munt, in reepjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans

• 500 g rundergehakt • 1 eetlepel Indiase currypasta (pot a 283 g) • 1 appel, geschild en geraspt • 1 zakje verse koriander (15 g), grofgesneden • 2 eetlepels olijfolie • 150 g Griekse yoghurt  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

750 gram riblappen * zout * 1 ui * 2 teentjes knoflook * 2 eetlepels citroensap * 1/2 eetlepel dikke yoghurt * 1 eetlepel garam masala ( Indiaas kruidenmengsel) * 2 eetlepels arachideolie * 50 gram boter * 1/2 liter vleesbouillon * 4 eetlepels geschaafde amandelen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

4 ribeyes van 150 gram per stuk 1 sinaasappel 1 eetlepel arachide-olie 25 gram boter zout en peper 2 sjalotjes 200 gram kastanjechampignons 100 ml rode wijn 1 eetlepel gehakte tijm 2 bolletjes gember …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

400 gr. biefstuk. 2 eetl. citroensap of wijnazijn. 2 eetl. ketjap manis. 2 eetl. olie. 1 teentje knoflook. 1 winterwortel. 2 sjalotjes. 150 gr. prei. 150 gr. broccoliroosjes. 2 eetl. zonnebloemolie. versgemalen peper. zout. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

800 gram rib/runderlappen in grote stukken, 4 dunne stengels prei, 25 gram boter, 2 teentjes knoflook fijngesneden, 300 gram winterwortels in plakjes, 6 takjes tijm gerist, 1 laurierblad, 1 flesje donker bier, 1 snee stevig witbrood ontkorst, 1 el grove mosterd …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Sinterklaas komt zeker een keer extra bij je langs als hij ruikt dat je dit gerecht op hebt staan! Pimenton wordt ook in chorizo gebruikt en ruikt en smaakt lekker pittig. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Spaans

800 g braadlappen, biologisch, in stukken 50 g boter 4 eetlepels olie 2 eetlepels bloem, gezeefd 200 ml rode wijn, op kamertemperatuur 6 jeneverbessen 2 blaadjes laurier (zakje a 4 g) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

300 g spaghetti 2 el olijfolie 250 g rundergehakt 400 g Italiaanse groente-mix 1 blikje tomatenpuree (70 g) 200 ml koksroom 6 el rode pesto 100 g geraspte parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Heerlijke spagettie met kerrie-room saus. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

750 g gehakt (half-om-half) 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, geperst 2 theel. paprikapoeder 2 eetl. fijngehakte peterselie 2 theel. fijngehakte (gedroogde) munt 1 ei, losgeklopt 1 beschuit, verkruimeld zout en peper 2 eetl. olijfolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Rolletjes van geurig gestoofd mager rundvlees, gevuld met fijngehakte groenten, met een vleugje knoflook, rozemarijn en tijm in een rode wijnsaus. Het is het lekkerste als je dit gerecht al een dag tevoren maakt zodat de smaken goed kunnen intrekken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

1 knolselderij (ca. 400 gr); 2 eetl. citroensap; 1 ui; 1 bosje peterselie; 500 gr rundergehakt; 4 eetl. zonnebloemolie; zout; 1 eetl. honing; mespuntje gemalen nootmuskaat; 1/2 theel. saffraanpoeder; 1 theel. kaneelpoeder; 1 kg. geschilde aardappelen; 3 eetl geschaafde amandelen. …  Lees verder »

-geraspte kaas -1 a 2 stokbroden (afbak) -1 ui -1 bak gehakt (half om half of runder) -1 blikje tomatenpuree -1 theelepel tomatenpoeder -1 rode paprika -2 teentjes knofflook …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

600 gram runderbraadlappen, in stukken 50 gram boter 3 uien, in dunne partjes 1 1/2 eetlepel paprikapoeder 1/2 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 6 tomaten, in grote stukken 300 gram witte rijst 125 ml crème fraîche …  Lees verder »

Top