4kalfsentrecotesversgemalen peper200g champignons1ui1t knoflook3el olijfoliezout2dl witte wijn1el tomatenpuree1tl cacaopoedermespuntje saffraanpoeder of enkele draadjes saffraan2el geschaafde amandelen. … Lees verder »
- 20-30 min.
- Spaans
4kalfsentrecotesversgemalen peper200g champignons1ui1t knoflook3el olijfoliezout2dl witte wijn1el tomatenpuree1tl cacaopoedermespuntje saffraanpoeder of enkele draadjes saffraan2el geschaafde amandelen. … Lees verder »
Het is weer zover, het is koud buiten, het vriest hier nu ik dit recept schrijf en zojuist dus de eerste echte verse `snert` van het jaar gemaakt. Verantwoord gevuld en erg voedzaam. Heerlijk en veel lekkerder dan uit een blik of zak of die kant en klare van de Hema. Een grote pan verse soep en hij is op dag 2 nog veel lekkerder! Ook erg makkelijk als er mensen aanschuiven want iedereen vind het wel lekker. Niet echt moeilijk, iedereen kan dit maken. Hier kan iedereen het hele najaar, de hele donkere periode en de hele winter van genieten. Het kookproces is slowcooking en de helft sneller de snelkookpan. Ik hoor wel wat men er van vond, maar deze is vreselijk lekker. Géén natte vingerwerk door er maar een half varken in te smijten, maar verantwoord gevuld met goede en lekkere dingen. Eet smakelijk! … Lees verder »
Een snelle maar zeer vullende soep!! … Lees verder »
Pumpkin spice cake met kaneel-mascarponefrosting is de ultieme hersft cake. Lekker kruidig met een twist van pure chocolade, een must-try! … Lees verder »
Lekker hoeft niet altijd moeilijk te zijn, als je maar de juist ingrediënten gebruikt. Deze versie van witlof met ham en kaas is daar een duidelijk voorbeeld van. Het is zelfs zo lekker dat je dit prima met een dineetje of met kerst op tafel kunt zetten en het is zo simpel te maken dat echt iedereen het kan maken. Je hoeft hier echt geen keukenprinses voor te zijn. … Lees verder »
Bevat per persoon: 43 gr koolhydraten/576 kcal/32 gr vet/29 gr eiwit … Lees verder »