1. Home
  2. Community
  3. Darjakooktook
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Spaanse Caramelpudding met caramelsaus (voor 4-6 personen) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

* Sardinhas a Setubal *Als er geen houtskoolgrill beschikbaar is, bakken de Portugezen de sardientjes met tomaten en kruiden in de oven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Portugees

Een lekker dessert dat word afgemaakt met een heerlijke frambozensaus en ook nog mooi is om te zien. …  Lees verder »

Oma`s recept voor ouderwetse zandkoekjes. Ikzelf voeg er meestal wat citroenrasp aan toe, dat geeft een frisse aromatische smaak. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Deze super lekkere brownies heb ik afgelopen weekend gebakken. Echt een aanrader. Gemakkelijk te maken en heel snel klaar. Je kunt er echt niet van afblijven!!! Het recept stond in de Volkskrant en is afkomstig uit het boek Chocoladefantasie van Linda Collister. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Ik had mijn lemoncurd weer eens gemaakt en aangezien een van mijn smulwebvrienden Marijke (alias marie-france) eens een boterkoek had gebakken die ze gevuld had met mijn lemoncurd wilde ik dat ook wel eens proberen. Ik heb altijd zelfgemaakte vanillesuiker in huis dus ik gebruik geen zakjes, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een zakje gebruiken. De boterkoek en de lemoncurd zijn beide gemakkelijk te maken. Heb je geen zin om lemoncurd te maken dan koop je gewoon een potje. Het zoete van de boterkoek met dat zuurtje van de lemoncurd is een heerlijke combinatie. Het boterkoek recept is uit een kookschrift van mijn vader en de lemoncurd is van mij. De link naar de Lemoncurd staat bij `Serveertips` …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zalmfilets van ca. 125 g per stuk zout en versgemalen peper 4 teentjes knoflook 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman) 2 eetl. limoensap of citroensap 3 eetl. roerbakolie of wokolie 600 g panklare spinazie 2 eetl. gembersiroop …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Deze superlekkere mousaka kun je heel goed een dag van te voren te maken. Is misschien nog wel lekkerder, omdat hij dan kan "rijpen". Dus een prima gerecht voor als je eters krijgt. Een uur voor de maaltijd kan hij dan gebakken worden in de oven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks
Top