1. Home
  2. Community
  3. CookingWithKhadija
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Recept meegenomen uit zuid-afrika: …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Echt een succes! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Dit is een heerlijke kruidige worteltaart met een super lekkere romige laag. Ipv een taart kun je ook worteltaart-cupcakejes bakken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Een heerlijke hartige/kruidige taart, met wortels. Altijd lekker ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

(Voor 15 plakken) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Mijn eigen gemaakte appeltaart is een variant op de traditionele Hollandse appeltaart. Deze variant is gemakkelijk te maken, kost weinig tijd en kan niet mislukken. En daarbij smaakt hij ook nog eens overheerlijk!!! Het was bij mij gisteren een echt succes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Simpele appeltaart die iedereen lekker vindt! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Basisrecept van de Parijse Brioche. Het 1e recept dateert van 1742 en is terug te vinden in Suite des dons de Comus en schrijft Brouwersgist voor, nu doen we dat met bakkersgist! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Volgens mijn franse familie lid de enige echte. Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

500 gr. champignons met groot hoedje,(ongeveer 15 stuks) 250 gr. mascapone, handje geraspte kaas, versgemalen zwarte peper, zout, 6 stengeltjes bieslook, takje peterselie, theelepel mosterd, teen knoflook, 1 beschuit. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

16 grote champignons 2 uien 1 kleine rode paprika peterselie 3 teentjes knoflook 250 gram chorizo zwarte peper olijfolie zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

14 middelgrote champignons 4 lente-uitjes, fijngehakt 1 el boter 8 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en fijngehakt 1 el droog broodkruim 3 el parmezaanse kaas, geraspt peper & zout Voor de Pesto: 100 - 150 gram verse basilicumblaadjes 2 teentjes knoflook gepeld 50 gram pistachenoten, geroosterd 35 gram parmezaanse kaas 1,5 dl olijfolie peper & zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

250 gram bloem 1 mesp. zout 2 grote eieren 0.5 l melk boter om te bakken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ook leuk als voorgerecht Maak er dan een cocktail van koningskrab bij. Recept: 100 gram crab. 1/2 ontvelde tomaat . 1 lente ui. 8 sprietjes bieslook. 1 eetl. cocktailsaus. peterselie voor de garnering Voor de cocktail: Pluk het crabvlees. Snij de bieslook fijn, de tomaat in blokjes en de lente ui in ringetjes. Vermeng alle ingredienten met 1 eetl. cocktailsaus. Breng op smaak met peper en zout. Opmaak in amuseglaasje: Blaadje sla. Daarna krabcocktail met daarop een toefje peterselie. cocktailsaus 4 blaadjws kropsla …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Een culinaire top snack waar iedereen zijn vingers bij aflikt en leuk om te maken. Ook leuk als amuse …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een verrukelijk dessert dat zonder ijsmachine kan worden gemaakt. Gemakkelijk voor te bereiden en kan in de vriezer bewaard worden. …  Lees verder »

Top