1. Home
  2. Community
  3. ChristinaB
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven. Het lijkt een "drukke " combinatie, maar het is zo lekker , proef het maar. met zo`n heerlijke knapperige korst. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

-3 grote uien, in dunne ringen snijden -Pakje tomatensoep -Potje doperwten (midi) -Potje witte bonen (midi) -Stegeman salamiworst -Chilikruiden -Bonenkruid …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chileens

Ik maak dit recept het liefst iedere week, dit doe ik natuurlijk niet echt haha, maar ik zou het niet erg vinden. Ik heb dit recept geleerd van, hoe kan het ook anders, mijn mams! Het is zo simpel en zo lekker. Zelfs koud, de dag erna als lunch, smaakt het prima. Oke, natuurlijk niet zo lekker als wanneer je het na het koken meteen opdient, maarja hetgeen wat overgebleven is weggooien kan ik niet over mijn hart verkrijgen. Kijk voor meer recepten op: www.chezbo.nl …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Tomatensoep is het lieveligsgerecht van Graaf Dracula. Waarom is duidelijk - hij vindt tomatensoep zo mooi rood. Maar niet alleen een vampier vindt deze tomatensoep overheerlijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijke zelfgemaakte tomatensoep! Het kost wat meer tijd maar het is echt duizend keer lekkerder dan uit een blik! …  Lees verder »

Een heerlijke ovenschotel met gehakt, groente en mozzarella. Smaakt de volgende dag nog lekkerder! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

2 pakjes tortellini kaas 4 ontvelde en in blokjes gesneden tomaten (zonder zaadjes) ? rode en ? groene paprika, beide in blokjes gesneden 2 fijngesneden sjalotten 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel boter wat versgemalen zwarte peper en wat zout 1 stokbrood scheut olijfolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Heel erg gemakkelijk. Een goede manier om mijn kinderen aan de spinazie te krijgen! En ik gebruik altijd wat overgebleven tomaten die niet vers genoeg meer zijn voor in de salade. …  Lees verder »

Een heerlijke salade voor bij Oosterse gerechten. Ooit gemaakt bij de toenmalige Zuivelkeuken in Leidschendam. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Dit is een recept uit het boek: Lekker gezond van Han de Hond. Deze zegt ook, als u een glas wijn wilt drinken, doe het dan bij de maaltijd. Dan heeft het minder effect op uw gewicht. Beperk u tot 1 glas. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Pasen wordt door veel mensen geassocieerd met de kip en het ei. Daarom heb ik een lekker smakelijk, mals en warm borrelhapje of bijgerecht bedacht. Zo lekker dat je je vingers erbij opeet. Laat ook de kleintjes lekker kluiven want dit vinden ze allemaal lekker. Hoeft niet persé met Pasen, ook lekker als bijgerecht bij je nasi, rijsttafel, zomaar of als borrelhapje op feestjes/verjaardagen. Kun je gewoon neerzetten want ze zijn toch zo weg en op. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Pasen wordt door veel mensen geassocieerd met de kip en het ei. Daarom heb ik een lekker smakelijk, mals en warm borrelhapje of bijgerecht bedacht. Zo lekker dat je je vingers erbij opeet. Laat ook de kleintjes lekker kluiven want dit vinden ze allemaal lekker. Hoeft niet persé met Pasen, ook lekker als bijgerecht bij je nasi, rijsttafel, zomaar of als borrelhapje op feestjes/verjaardagen. Kun je gewoon neerzetten want ze zijn toch zo weg en op. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch
Top