1. Home
  2. Community
  3. Christel1976
  4. Kookboek Konijn
Kookboek "Konijn"

Paella zoals het hier in Valencia gemaakt wordt, om je vingers bij op te eten, zo lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Dit konijn heeft een lekker sausje. Het recept stond ooit eens in de krant. Let op: het konijn moet minstens 4 uur marineren. …  Lees verder »

Ingredienten: 200 gram konijnenbouten 500 gram Zuurkool 50 gram uien 10 mm 50 gram wortelblokjes 10 mm 1 dl rode wijn 2.5 el ketjap manis 2 tel sambal 5 gram gemalen verse peper 5 gram zout 20 gram boter of margarine Marineer de konijnenbouten met de sambal en de ketjap peper zout .Laat boter of margarine smelten en braad hierin de konijnenbouten goudbruin, blus af met de rode wijn, voeg de uien, wortelblokjes en de zuurkool toe laat, deksel op de pan.Op laag vuur garen. Bereidingstijd ongeveer 1 uur. Serveren met aardappelkroket of amandelaardappel, en als groente, rode kool of sajur van chinese kool met uien …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands
Top