1. Home
  2. Community
  3. Christel1976
  4. Kookboek Taart
Kookboek "Taart"

Heerlijke cheesecake en erg makelijk te maken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

1 pak Bastognebiscuits a 260 gram 50 gram gesmolten boter of margarine 6 eetlepels koffielikeur 2 pakken Kannelly\'s(biscuits ,Bolletje) a 150 gram 6 blaadjes witte gelantine 3 eetlepels oploskoffie 100 gram bruine basterdsuiker 250 gram mascarpone 5 dl slagroom cacaopoeder 75-100 gram chocolade-mokkaboontjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Feestelijk, paastaart met een kleine tik. de Tik kun je vervangen door andere drank, beetje koffie of vanille extract of gewoon wat suikerwater. …  Lees verder »

Heerlijk luchtige schuimtaart met een vulling van room, chocola en noten. Wie kan dat nou weerstaan? …  Lees verder »

IK MAAK DE MOUSSE OOK WELEENS ALLEEN DAN IS HET EEN HEERLIJK TOETJE. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

IK HEB EEN COLLEGA DIE DE HEERLIJKSTE TAARTEN BAKT.SINDS ZIJ VAAK ER EEN MEENEEMT NAAR DE AFDELING IS ER EEN RAGE ONTSTAAN IN TAARTEN BAKKEN.VOORAL CHOCOLADETAART IS FAVORIET.DIT RECEPT IS BIJ MIJN BAKBEURT AAN DE BEURT. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dit recept heb ik op internet gevonden, en ik heb deze taart al vele malen gemaakt, steeds weer maak ik hem iets anders, en hij is goedkoop, snel, en iedereen vindt hem hartstikke lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Dit is een heerlijke kruidige worteltaart met een super lekkere romige laag. Ipv een taart kun je ook worteltaart-cupcakejes bakken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

1 ei40 g kristalsuiker100 g bloem1/2 glas magere melk = 100 ml1 tl gist in poedervorm30 g rozijnen2 kleine goudrenetten (250-300g in de schil)1 tl kaneelsap van een 1/2 citroengeraspte citroenschil  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Lekker met de sinterklaastijd in het vooruitzicht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 chocoladereep 175 g. boter 1 eetl. cacao 125 g. poedersuiker 125 g. gedroogde vruchtjes 250 gebroken koekjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

6 eiwitten,6 ons suiker,1 liter slagroom,4 zakjes klopvast,1 eetlepel cacao,evt.hagelslag of vlokken om te garneren …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Zelfgemaakt het lekkerst  …  Lees verder »

Om te voorkomen dat de mokacréme gaat schiften, is het heel belangrijk dat de ingrediënten allemaal dezelfde temperatuur hebben. Zorg dus dat de boter en de dooiervla op kamertemperatuur zijn. Is de créme toch geschift, roer er dan 1-2 el heet water door (niet meer, anders smelt de boter en dat geeft ook weer problemen). …  Lees verder »

Snel klaar!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Mmmmm....lekker aardbeien... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Dit recept is er een voor soezen of soesjes. Als je de bolletjes kleiner maakt en ze vult met ham-kaas, gemengd met creme fraiche, heb je een hartig hapje. Maar eerst de moorkop. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 dl. water mespuntje zout 50 gram boter 50 gram bloem 2 eieren Voor de vulling:2 1/2 dl. slagroom 50 gram suiker 1/2 zakje vanillesuiker Voor het glazuur: 50 gram pure chocolade …  Lees verder »

Top