Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. Cecileg
  4. Kookboek aziatisch
Kookboek "aziatisch"

Dir recept heb ik ooit  eens gevonden in het AD en nu eindelijk eens gemaakt. Het was overheerlijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Verwijderd Recept …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Verwijderd Recept …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Komkommersalade met een lekkere Oosterse smaak. Beetje pittig. Lekker bij Oosterse maaltijden, maar kan ook heel goed bij een lekker stamppotje. Ik vond dit recept op internet maar heb het recept enigszins aangepast. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Koreaans

Op schoonmoeders wijze …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Ik heb deze soep voor het eerst gemaakt en het was gelijk een topper. Heerlijke pittige soep, gevuld met een beetje rijst, groenten en kip. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Een heerlijk gekruid Indonesisch kipgerecht. Snel klaar en dan....smullen maar. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Heb lang gezocht naar een recept die precies zo smaakt als de heerlijk zoete tomatensoep bij de chinees ,na wat aanpassingen kan ik oprecht zeggen dat die er erg naar smaakt (moeten wel alle ingredienten worden toegevoegt..)enige verschil is dat ik er een maaltijdsoep van heb gemaakt(lekker dikke soep dus)en het lekker makkenlijk is voor b.v in het weekend. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees

Weinig tijd en toch lekker willen eten? Maak dan eens deze "ouderwetse" elleboogjes macaroni. Beetje Chinees. Weer eens iets anders en echt lekker ! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

Lekker bijgerecht bij de thaise kip met cashewnoten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

De rijsttafel is vaak een opeenstapeling van vlees/vis gerechten terwijl juist atjars en salades erbij het zo enorm lekker maken ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Zo vinden wij de bami goreng het lekkerste ! Het werd de hoogste tijd om een beetje vies geworden velletje papier te vervangen voor een digitale versie om het recept de volgende keer in de keuken te zien via mijn smartphone. Dat gaat natuurlijk prima door het hier op smulweb te zetten en zo kunnen dan ook andere mensen genieten van dit recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Deze Aziatische rijstbowl met omelet en krokante kip is zó verschrikkelijk lekker, dat het bijna misdadig is. In Japan noemen ze het oyako don. Dat betekent letterlijk ouder en kind rijstschotel, omdat er zowel kip als ei in dit recept gaat. De miso-mayonaise is trouwens optioneel, maar wél erg lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Per ongeluk had ik in blokjes gesneden varkenshaas uit de vriezer gehaald in plaats van het vlees dat ik eigenlijk wilde. Dus het gerecht dat ik eigenlijk wilde maken kwam niet meer in aanmerking. Beetje surfen op internet en ik kwam een dergelijk recept tegen. Eigenwijs als ik ben heb ik er natuurlijk weer een eigen draai aan gegeven. Maar eerlijk is eerlijk het idee kwam van internet. In één woord:  Heerlijk !!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Af en toe heb ik er zo`n zin in en maak dan gelijk een kilo. Met twee personen kun je hier twee dagen heerlijk van smullen. Probeer het zelf maar eens en je staat verbaast van het resultaat. Als je dit één keer hebt gemaakt (en het is zo klaar). Dan ga je nooit meer naar de Chinees en maak je je eigen kostje. Ik heb ook nog wel andere bijgerechten maar die giet ik binnenkort in een artikeltje. Eet smakelijk ! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees
Top