Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. Cecileg
  4. Kookboek aziatisch
Kookboek "aziatisch"

Een lekker bloemkookrecept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Dit is het recept dat het meest lijkt lijkt op de noodles zoals ik die in Shanghai heb gegeten. Erg lekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Een echt heerlijk Indiase visgerecht. Kan ook op BBQ …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Dit is een heerlijk gerecht die ik zelf heb bedacht en zoals het bij Indonesische keuken is....je moet er wel de tijd voor nemen. Het is dus niet 1 2 3 klaar! Het wordt ook niet op de traditionele wijze bereid. Dus niet de kip met de ingrediënten insmeren en dan grillen, maar de kort gebakken kip wordt eerst gesmoord met de ingrediënten gesmoord ...zodat ook alle smaken IN de kip intrekt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Dit recept heb ik geleerd van mijn moeder.. Telkens als ik het maak zie ik haar weer in de keuken staan... al dansend stond ze te koken op heerlijke Rock and roll muziek... Sweet memories... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indisch

Dit recept uit de krant gehaald en geprobeerd. Zeer smakelijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indisch

Babi Pangang vlees en de bijbehorende saus. Trek wel tijd uit. Saus is voor 8 a 10 personen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees

400 gr kip 2 in ringen gesneden uien 2 teentjes in fijne plakjes gesneden knoflook 4 hardgekookte eieren 2 eetl. boter 2 a 3 eetlepels pittige kerriepoeder 400 gr panklare sperziebonen 1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet) peper, zout 1 klein bekertje demi creme fraiche 2 eetlepels fijngehakte peterselie aardappels of rijst …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Een lekker snel klaar mihoengerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Gesneden witte kip en ham …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chinees

Deze gezonde en zeer snelle roerbak heb je in een mum van tijd op tafel staan. Ik heb broccoli, champignons en ui gebruikt omdat ik dat toevallig in huis had maar je kunt ook variëren met paprika, Chinese kool, sugarsnaps of peultjes of je neemt gewoon een zak gesneden roerbakgroenten. Ook heb ik voorgekookte udon noedels gebruikt, lekker makkelijk als je tijdgebrek hebt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

- …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chinees

De balletjes van braadworst zijn heel snel gevormd en hoeven niet gekruid te worden. Om het nog gemakkelijker te maken gebruik gemaakt van een zak Chinese roerbakgroenten. Wij vinden mini penne nog lekkerder van de gewone penne, maar ook die zullen vast lekker zijn met de hier genoemde ingrediënten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Dir recept heb ik ooit  eens gevonden in het AD en nu eindelijk eens gemaakt. Het was overheerlijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch
Top