Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. Cecileg
  4. Kookboek aziatisch
Kookboek "aziatisch"

Snelle Mihoen, Sonja Bakker proef en lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

Ik kan er niet meer omheen; ik ben echt verslingerd geraakt aan de Vadouvan! Deze keer heb ik er een curry mee gemaakt en als je net zo'n liefhebber van Vadouvan bent als ik dan zul je beamen dat het een succes is. Ik heb het gerecht op zich vegetarisch gehouden zoals vaak bij Indiase curry's het geval is en heb er zelf een lekker visje bij gebakken. Ook met kip of lamsvlees is het een goede combinatie en er is natuurlijk ook niets op tegen om het gewoon zo te eten met een stuk naanbrood of een portie rijst erbij.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Voor soep ben ik altijd wel  te porren.Vult goed en zeker als het soepje zo boordevol smaak en groente zit.  Deze soep is snel gemaakt en leent zich ook uitstekend om wat restjes groente in te verwerken. Fusion , Indiaas ? Ik heb geen idee.....Garam masala is een Indiaas kruidenmengsel. laten we het daar maar op houden. Reacties zijn welkom. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Kai Pad Med oftewel kip met cashewnoten is een mijn favoriete Thaise klassiekers. Hij staat super snel op tafel! Perfect voor een doordeweekseavond en een gerecht wat voor iedereen makkelijk te maken is.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

500 g hamlappen 2 eetl. tomatenpuree 2 eetl. zonnebloemolie of arachideolie voor de marinade: 1 citroen 6 eetl. ketjap manis 2 tenen knoflook 1 theel. gemberpoeder 1 theel. ketoembar (korianderpoeder) snufje zout 4 eetl. zonnebloemolie of arachideolie …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

Foe yong hai is een Chinees eiergerecht is met krab. Foe yong kai is hetzelfde eiergerecht is, maar dan met kip.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Zodra het zonnetje komt krijg je direct zin in wat lichtere maaltijden. Toen ik dit recept tegenkwam in ee tijdschrift hoefde ik niet lang na te denken. Dit gaat het worden. Omdat ik geen bloemkool in huis had heb ik een koolrabi gebruikt. Je kunt ook heel goed broccoli gebruiken in dit recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Heerlijke pindasaus die pwiggers gebruikt bij haar recept sperziebonen in pindasaus. Heb een aantal weken terug aan Petra toestemming gevraagd om deze saus te plaatsen. Wij vinden hem heerlijk. …  Lees verder »

Als ik Indonesisch kook, serveer ik altijd deze zoetzuur van komkommer er bij. Een fris onderdeel van de Indonesische rijsttafel. Bereid de zoetzuur kort voor het serveren, d.w.z. niet langer dan twee uur van te voren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Dit recept las ik op Culy.nl . Ik proefde de dressing ( op Culy slechts 1 el citroensap) en vond deze te zoet naar mijn smaak. Ik heb dus 3 el gebruikt . Tja, je hebt nu eenmaal Zoetekauwen en Zuurpruimen...... Ik ben in dit geval een Zuurpruim maar dan in de letterlijke betekenis van het woord...... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

Dit vindt zelfs de grootste kippelever hater lekker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Op deze manier bereid, zijn drumsticks heel bijzonder. Krokant aan de buitenkant , zacht van binnen en heel anders van smaak. Deze delicate boutjes kunt u warm en koud eten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Vroeger woonde naast mij een oude Indische vrouw, het rook altijd zo lekker bij haar, en de hete kip van haar was om je vingers bij op te eten.... …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indisch

Wikkel de tahoe in een paar lagen keukenpapier en plaats er een gewicht op. Laat de tahoe zo minstens 30 min. staan. Hij moet zo veel mogelijk vocht verliezen. …  Lees verder »

Spicy kip in tomatensaus is een Indisch recept dat erg lekker smaakt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indisch

Dit is een van Korea's meest populaire recepten. De ingrediënten ervoor vindt u in winkels in de Chinese buurt of op het internet. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Koreaans

Ja ik weet dat de hollandse garnaal niet te betalen , maar voor de smaak zou je die eigenlijk wel moeten hebben. ik zet bij tips wat andere en net zo lekkere opties. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Geinspireerd op de chinese tomatensoep zoals we die bij de chinees of wok eten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Indonesisch groentesalade met pindasaus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch
Top