1. Home
  2. Community
  3. Caarolien
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

5 plakjes deeg voor hartige taart 1 zakje zuurkool naturel (520 g) 200 g bakbacon in dikke plakken 1 blik runderknakworstjes 150 ml finesse voor koken 3 eieren 100 g gemalen oude kaas 2 eetlepels Zaanse mosterd …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit recept is ABSOLUUT niet van mezelf. Het laatste jaar is deze taart echt onze lievelingstaart geworden. De taart is super makkelijk te maken en gaat niet in de oven. De bodem van de taart wordt gemaakt van Cafe Noir.  …  Lees verder »

200 g boter 3 repen pure chocolade (van 100 gram) 1 reep melkchocolade (100 gram) 4 eieren 200 g donkere basterdsuiker 150 g zelfrijzend bakmeel 3 bakjes pecannoten (a 80 g) of 200 g walnoten 125 ml slagroom …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit recept was het nagerecht in de Smulbox van januari 2007. Een recept van chefkok Henk Wieland, van het Vlaams Arsenaal in Nijmegen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Bevat per eenpersoonsportie: Energie 575 kCal - Eiwit 7 g - Vet 44 g - Koolhydraten 37 g …  Lees verder »

Deze Machtige chocoladetaart is de perfecte afsluiting van een diner. Je kunt er 18 - 24 hele smalle punten van maken.Het is letterlijk en figuurlijk heel erg machtig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Dit zijn de meest fantastische desserttaartje. Bak ze en zet ze in hun taartvorm in de koelkast. Haal ze uit de koelkast als de gasten arriveren zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen. Zet de puddinkjes, als je de tafel afruimt na het hoofdgerecht, even in de oven voor een waarlijke chocoladeverwennerij. …  Lees verder »

Ik heb dit recept al heel lang en al aan veel mensen gegeven die het ook zo lekker vonden, heb er al meerdere prijzen mee gewonnen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top