1. Home
  2. Community
  3. Caarolien
  4. Kookboek Turks
Kookboek "Turks"

Aubergine gevuld met gehakt. Met dit recept kun je ook gevulde aardappels, paprika of vleestomaten maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Heerlijke lauw/warme salade uit Griekenland, ideaal als bijgerecht bij de BBQ, maar ook als hoofdgerecht bijzonder smakelijk! Wie geen varkensvlees wil/mag eten, vervangt het door kip- lams of kalkoenfilet. Ook heel lekker! Wie liever geen kruidenmixen gebruikt uit zakjes (ik in principe ook niet, maar soms is het gewoon makkelijk..), het recept voor gyroskruidenmix kun je hier gewoon op Smul vinden natuurlijk he! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Prive-recept, gekregen van de kok van een klein restaurantje in Quarzazate in Marokko. Pittig en erg lekker, authentiek Marokkaans …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Marokkaans

Niks geen dure Tarli, maar Turkse tarwe (bij de Turkse supermarkt te koop voor een prikkie onder de naam bulgur) verwerkt tot een lekkere pilav. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks
Top