Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. BethinaBikker
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Heerlijk comfort food. Maak ze, laat ze drenken in icing en eet ze op.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Stoofperencheesecake is een feestje voor iedereen, de zoete peertjes, kruidige cheesecake en bastogne bodem zijn een onweerstaanbare combinatie! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Wereld

Appelcrumble is erg bekend, maar heb je wel eens perencrumble geprobeerd? Deze variant is ook erg lekker en wanneer de peren in het seizoen zijn is dit het perfecte dessert. Serveer deze warme kruidige lekkernij met slagroomijs om het helemaal af te maken.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Ik wilde graag hachee maken zoals mijn oma vroeger deed. Ik heb al heel veel jaren geen oma meer en kon het dus niet navragen. Wel had ik andere lekkere hachee gegeten maar zit was altijd met een zakje kruidenmix bereid. Ik kook nooit met kruidenmixen.. Veel zout en e-nummers. Ik wil graag weten wat er in zit. Ik heb dit zelf veranderd en was erg blij met het resultaat. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Lekker en snel Indiaans recept met kip. Ideaal om met zijn allen van te genieten! Maak het zo pittig als je zelf wilt, of voeg wat extra kwark toe voor een milde smaak. Zelf eet ik er graag vers gebakken naanbrood bij, maar met rijst kan het ook geserveerd worden.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Lekker kipgerechtje, dat ook nog vrij vlot klaar is. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Op internet kwam ik een gemakkelijk en heel erg lekker recept tegen van Surinaamse kip. Ik had nog kipdijfilet in mijn vriezer die echt op moest. De kip moest wel even marineren (liefst een nacht). Ik heb de kip ongeveer 4 uur laten marineren en af en toe omgelegd. Daarna gaat de kip met marinade (zonder te bakken) de oven in en dan wachten tot de kip gaar is. In één woord: VERRUKKELIJK ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Surinaams

Lekkere dip bij tortillachips …  Lees verder »

Lekker en makkelijk voor de zaterdagavond en een goede variatie op de veel te vette kapsalon …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Snelle en superlekkere variant op Sis kofte. Gezond junkfood bestaat!  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Turks

De paprika`s moesten op dus kreeg ik het idee om dit ermee te maken. Het ziet er niet alleen erg kleurrijk uit, maar het is ook nog eens heel erg lekker. In Tsjechië kun je dit in bijna elk restaurant krijgen voor ongeveer 200 Kronen (€ 8,00). Daar maakten we altijd gretig gebruik van dus hier is mijn eigen versie om van te smullen. Maak maar eens na en ik weet zeker dat je je schnitzeltje nooit meer anders wilt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een gezonde brocoli schotel met rosti eieren en kipfilet. …  Lees verder »

Ben absoluut geen hachee fan, behalve van deze dan …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Een koolhydraatarm recept, maar zeker niet minder lekker. De combinatie van tonijn en feta klinkt misschien gek maar is zeer geslaagd! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

TOP-recept. Heel gemakkelijk te maken en voor te bereiden. Fantastisch recept voor als je gasten krijgt. Mij werd direct het recept gevraagd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Makkelijke pasta en heerlijk. Als je geen tijd hebt maar toch lekker wil eten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heb weleens gegeten in belgie . Vind dit een goed recept en makelijk. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

* 150 g kipfilet * zout en versgemalen peper * 250 ml kippenbouillon (van een tablet) * 20 g boter * 20 g bloem * 8 champignons, in plakjes (of schijfjes uit een potje) * 2 tl mosterd * 2 el kerrie (of naar smaak) * 2 el fijngehakte peterselie (vers of uit diepvries) of 2 tl gedroogde * scheutje slagroom * 2 bladerdeeg pasteibakjes (kant en klaar) …  Lees verder »

Vaak gegeten in Mexicaans restaurant, smaakte zo goed dat ik het ook zelf heb geprobeerd, en het was erug lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans
Top