1. Home
  2. Community
  3. BertOonk
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Wat een verrassing: de venkel krijgt een hele bijzondere smaak door de gemarineerde portobello. Echt iets bijzonders. Het kost wat tijd maar dan heb je ook wat. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Pikant stoofpotje met allerlei pikante kruiden …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Multi-cultureel

Gewoon proberen!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Natuurlijk kent iedereen wel de bistro-klassieker Boeuf of afgeleide Kip Stroganoff. Probeer deze variant eens, echt heel lekker tijdens gure herfst/winterdagen!!! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Russisch

? 1 parelhoenfilet ? 1 pot wildfond (380 ml) ? 250 ml droge witte wijn ? 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) ? 4 stoneleeks , in schuine stukken van 1 cm ? 125 ml slagroom ? 1 eetlepel truffelolie ? versgemalen zwarte peper  …  Lees verder »

Een vrij simpel gerecht wat iedere keer weer talloze complimentjes oplevert! …  Lees verder »

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Recept van Jamie Oliver …  Lees verder »

Een heerlijk feestelijk soepje! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

* 4 - 6 eendenborstfilets (ruim 1 kilo) * 2 eetlepels ketjap manis * 1 eetlepel balsamicoazijn * 4 eetlepels vloeibare honing * 1 theelepel gemberpoeder * 2 sjalotjes * 50 gr. koude roomboter * 1 zak cranberry?s (ca. 550 gr) * 1 pot wildfond (ca. 380 ml) * 2 dl rode port* mespunt gemalen piment * zout en (versgemalen) peper * aluminiumfolie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Een stoofpotje van kabeljauw, sjalotjes, champignons,tomaten, room en kruiden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Magere visschotel! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Een lekkere frisse taart die heel snel en makkelijk te maken is. …  Lees verder »

Een verrukkelijk aardappelgerecht. Past ook prima in de lichte keuken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Gebakken vis met saus dit keer zonder knoflook... heerlijk gerechtje en lekker met rijst en groenten. Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Een ontzettend lekker aardappel recept uit de oven en makkelijk te maken. Zie ook mijn recept: Geroosterd aardappelen Lees meer: 12x aardappelen om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top