1. Home
  2. Community
  3. Annabel1960
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Stoofperen zijn een lekker bijgerecht bij onder andere wild. Het is vrij zoet van smaak en de textuur is zacht. …  Lees verder »

De combinatie van marineren en zacht laten garen in de oven maakt deze pittig Italiaans smakende kipfilet heel zacht en mals, je mes zakt er als het ware vanzelf doorheen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een lekker broodje hamburger, waarbij het brood en de hamburger zelf gemaakt wordt! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Deze bereidingswijze van nasi benaderen de smaak van echte chinese nasi goed. Zien ook mijn recept: Variatie op bami van de chinees …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Dit is de kaasfondue zoals mijn moeder die met regelmaat maakt. Het geheim voor een goed resultaat? Kirsch uiteraard en "achtjes draaien" met een vork. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Zwitsers

Lekker met walnoten en geitenkaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Recept gekregen van restaurant Ankara …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

Altijd handig zulk ingemaakt pepertjes in jou voorraadkastje en ze worden heerlijk gemarineerd en hoe langer ze staan, hoe beter. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

Super heerlijke bami. maak het klaar en je zult het proeven! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Volkorenspaghetti met een saus van gedroogde tomaten, mozzarella, courgette en verse basilicum. Heerlijk puur en gezond! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Hartige taart, die op ieder moment van de dag en bij iedere gelegenheid gegeten kan worden Lees meer: de quiche top 10 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Een uitkomst voor een snelle gezinsmaaltijd. Vergeet niet de wortels in dunne reepjes te snijden, zodat ze tegelijk met de rest gaar zijn. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Chinees

Mijn chili con carne door de jaren verder ontwikkeld tot deze recept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Deze kippenvleugeltjes worden heel langzaam gaargestoofd in een overheerlijke, pittig/pikante saus. Probeer het recept en geloof me, dit is Smullen geblazen!!! Wij hebben ze gesmuld bij nasi en andere Indische heerlijkheden, maar als borrelhapje zijn ze ook zeker uitermate geschikt! Tel gerust je vingers na, zo lekker zijn ze :-)  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Een 1-2-3 klaar gerechtje als lekkere begeleiding bij gebakken bami of rijst. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees
Top