Coq au vin … Lees verder »
- 60-120 min.
- Frans
Coq au vin … Lees verder »
Walnoten-schuimtaart maken met Mix voor Appeltaart … Lees verder »
Lekker taart met veel slagroom … Lees verder »
10 tomaten 2 paprika`s 1 ui 1 teentje knoflook Olijfolie Scheut rode wijn Scheutje balsamicoazijn 1 eetlepel rietsuiker 1,5 liter groentebouillon … Lees verder »
Dit recept is van Nigella Lawson. Ik gebruik alleen crΓ¨me fraiche i.p.v. heavy cream. … Lees verder »
EEN RECEPT VAN MIJN LIEVELING KOK JAMIE OLIVIER.DIT RECEPT STAAT IN THE NAKED CHEF EN IS ZO LEKKER.DE AARDAPPELTJES GEBRADEN IN HET VET VAN DE KIP MOET JE ER ECHT BIJ MAKEN. … Lees verder »
Lekker soeppie van de BBC Food pagina gepikt.(en een beetje aangepast) (Voor 4 personen is dit een behoorlijk bord vol) … Lees verder »
Zoete gepofte aardappel uit Amerika.De zoete aardappel, of de sweet patato, is een aan de buitenkant rode aardappel en aan de binnenkant oranje aardappel. Het is een typisch Amerikaans gerecht. De aardappel is bij speciaalzaken te verkrijgen. … Lees verder »
Een heerlijke soep die de chinese tomatensoep van de chinees evenaart. … Lees verder »
T'is weer iins wat anders maar erg snel en makkelijk met dit lekkere weer. … Lees verder »
Een Chinees wokgerecht dat snel en lekker pittig is … Lees verder »
Ovenschotel om je vingers bij af te likken. De andijvie schotel wordt gemaakt met gehakt, aardappelschijfjes, eieren,knoflook , spekjes en heerlijke verse Parmezaanse kaas … Lees verder »
… Lees verder »
Onverwacht visite? Dit recept is binnen een kwartier klaar! Ooit gekregen van een Tupperware demonstratice! … Lees verder »
Hutspot anders bereid, door het bakken van de uien en wortelen krijgt de hutslpot een heerlijke smaak. … Lees verder »
Een heerlijke taart en nu er volop verse pruimen zijn, moeten we er gewoon volop van genieten. Maar er is zoveel vers fruit aanbod, dus je kunt hem ook gewoon maken met peren of appels. … Lees verder »
Een klassieke pruimentaart - succes verzekerd! … Lees verder »
Een van de variaties uit mijn grote emmer vol pruimen.... … Lees verder »
Is ook bekend onder de naam, touwtjesvlees en plukvlees. … Lees verder »
De heilige drie-eenheid van rodekool, appel en kruidnagel, maar dan met extras en heel langzaam in de oven gestoofd. Zo lekker heb je rodekool nog nooit gegeten! … Lees verder »