1. Home
  2. Community
  3. Adavan
  4. Kookboek Indonesische keuken
Kookboek "Indonesische keuken"

- 1kg. Kipfilet - 2 liter water - Slaolie - 2 middelgrote uien - 3 tenen knoflook - ½ eetlepel assem - ¼ blokje santen (kokosblokje) - 2 dessertlepels ketjap manis Boemboes: - 2 fijngemaakte kemirienootjes -2 blaadjes salam -2 theelepels laos - 3 theelepels koenjit - 2 theelepels ketoembar (gemalen koriander) - 1 theelepel trassi - 2 theelepels suiker - Kippenbouillonblokjes Garnering; in losse bakjes erbij op tafel zetten, op bord doen wat je lekker vind, dan de hete soep erover doen? - mihoen (100 gr. Per persoon) klaarmaken zoals op het pak staat - lente-uitjes en/of prei fijn gesneden - gekookte eieren - gekookte aardappelen - kroepoek - gefruite uitjes  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch
Top