Een krokant korstje om je kip, die lekker mals blijft. ... Lees verder
Heerlijk met verse basilicum, gehakt, zongedroogde tomaatjes, kaas en olijven.Heerlijk om het is eens uit te proberen. ... Lees verder
Één van de lekkerste ovenschotels die ik ken en ook nog eens boordevol groenten en dus vitamines! Geïnspireerd door Rudolph van Veen, maar met een compleet eigen uitvoering genieten van alle lekkere smaken die Italië in zich heeft! ... Lees verder
Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten. ... Lees verder
Het basisrecept voor deze heerlijke ovenschotel vond ik in het kookboekje Chez lHirondelle. Omdat ik niet gauw tevreden ben heb ik er iets aan veranderd. Wij vonden het heel erg lekker. Dus hierbij het recept. ... Lees verder
Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! ... Lees verder
Kijk uit dat je hiervan niet veel meer maakt dan je nodig hebt, want je eet hier gemakkelijk teveel van! ... Lees verder
Van het Smulweblid Alidada maak ik vaak haar gerecht "Mozzarella Beef Florentine". Een overheelijke ovenschotel met spinazie, mozzarella en gehakt. Omdat we het zo lekker vinden ben ik gaan experimenteren met lasagne. We hebben gesmuld. ... Lees verder
Heerlijk makkelijk receptje. ... Lees verder
Een variatie met een lekkere en aparte smaak door de dille en de gerookte zalm. ... Lees verder
Smakelijke risotto met kipfilet, broccoli, prei, tomaat en kaas. ... Lees verder