Een heel leuk voorgerecht (of amuse) bij een smulbuffet. Vooral de presentatie is bijzonder. Dit is een klein smakenbommetje en zo godsgruwelijk lekker ! ... Lees verder
heerlijk als tapas, op brood, buffet, bijgerecht of zo. ... Lees verder
Heerlijk gehaktbroodjes met een lekkere pittige kerriesmaak. Lekkere snack of borrelhapje. ... Lees verder
... Lees verder
borrelhapje met salami en mon chou ... Lees verder
rolletje ham, gevuld met monchou en ui ... Lees verder
Deze cheeseburgers zijn zelfgemaakt en qua smaak niet te vergelijken met de doorgedraaide kant-en-klare hap die je in de supermarkt of bij hét bekende kinderrestaurant kunt bestellen. Met (verse) soep vooraf een ideale zaterdagmaaltijd. Zowel mijn kinderen (lft 6-14 jr) als mijn moeder (lft 82 jr!)zijn er dol op en dit recept is dan ook een blijvertje in ons gezin. ... Lees verder
Weer eens een andere variatie op de gewone "witlof met ham en kaas"uit de oven.Bijzonder door de romige champignonmassa en de door de aardappelen gestampte boursin . ... Lees verder
Deze week dit gerecht gemaakt om in te vriezen. Vaak wordt zon stoofpot na het opwarmen nog lekkerder. Ik vind het handig iets in voorraad te hebben als ik gasten krijg. Resultaat: lekkere zachte stukjes rundvlees in een verrukkelijke saus met groenten en kruiden. Verrukkelijke geur en smaak! ... Lees verder
Een overheerlijk ouderwets recept wat mijn moeder ooit eens van een echt oud Indonesich vrouwtje heeft gekregen, lekkerder kan bijna niet!! ... Lees verder
Heerlijke soep die we graag lusten. ... Lees verder
Het voordeel van de winter is die overheerlijke winter groentes. Zuurkool, boerenkool, hutspot. Het leuke is om dat iedere keer weer op een andere manier te maken. Deze ovenschotel wordt hier regelmatig gemaakt. ... Lees verder
Heerlijk gemarineerde spareribs of ribbetjes. Je kunt ze invriezen dus ver in tevoren maken. ... Lees verder
Lekker toetje met appel en kruimeldeeg. Door de combinatie warme taart/koude vlam of room heel apart en echt Amerikaans. ... Lees verder
De allerlekkerste, romigste, luchtigste, aardbei-igste aardbeientaart !Wel even werk maar echt niet moeilijk .eigen foto`s (3 stuks) ... Lees verder
Voor een makkelijke dag! Uit een Allerhande ... Lees verder
Dit is een heel leuk recept wat vroeger en ook nu nog veel werd gemaakt. Niet te verwarren met "coq au vin" want dat is dit niet. Ik kan me nog herinneren dat dit vroeger ook wel in Nederlandse restaurants werd geserveerd, maar toen was ik een jaar of tien. Een mals gestoofd kippetje met smaak dan is dit ouderwets lekker. Koop wel een lekkere vette scharrelkip van goede kwaliteit en géén kiloknaller want die kippen zijn echt niet lekker. ... Lees verder
Kijk uit dat je hiervan niet veel meer maakt dan je nodig hebt, want je eet hier gemakkelijk teveel van! ... Lees verder