Recept door Peter De Clercq Peter De Clercq is de chef-kok van restaurant "Elckerlijc" te Maldegem, waar grillen en barbecuen de specialiteit van het huis zijn. ... Lees verder
... Lees verder
Makkelijk en bijzonder hoofdgerecht ... Lees verder
Botervis is een grote vis uit de oceaan rondom Indonesie en kan op vele manieren worden klaargemaakt. ... Lees verder
Indiaas voorgerecht ... Lees verder
Deze chocoladeroomrollen zijn zeker niet om mee te sollen zij zijn zoet en zacht van smaak Mijn Pieten eten ze graag en vaak! ... Lees verder
Spaans vispannetje, lekker snel en makkelijk!! ... Lees verder
Egyptische visschotel ... Lees verder
lekker visgerecht dat snel klaar te maken is. ... Lees verder
Verse kabeljauwfilet in een heerlijke danish blue-saus. Een ontzettende dikmaker, maar zeer geschikt als gerecht bij een bijzondere gebeurtenis. ... Lees verder
frisse en zomerse visschotel. ... Lees verder
Een rijke maar eenvoudig te bereiden visschotel ... Lees verder
Bijzondere combinatie van roodbaars met een saus van ananas, peper, sinaasappelsap en noily prat ... Lees verder