... Lees verder
Een heerlijke salade met gemarineerde mozzarella. Denk er wel aan dat de mozzarella een paar uur moet marineren. ... Lees verder
Echt lekkere courgettes ,heb ze zelf ook gemaakt met een beetje geraspte oude kaas erover voor nog meer smaak .Had er kerrie aardappeltjes (krieltjes) bij gemaakt ... Lees verder
Broccoli is zit boordevol vitamine C, eet het eens in een quiche. ... Lees verder
Je bent er even mee bezig maar ik vind het de moeite waard...hmmmmm heerlijk deze quiche!!! ... Lees verder
Ooit dit recept gekregen van mijn dochter en toen ik het weer eens maakte wist ik waarom ik het bewaard had! Het is niet alleen een slank gerecht (310 cal p.p.) maar ook nog eens heerlijk. Het is zonder vlees maar je zou ook het heel goed restjes gaar (rund)vlees of rul gebraden gehakt kunnen toevoegen of neem vegetarisch vlees. Wij eten wel vlees maar ik miste geen moment `vlees` in dit recept. Van de week (oktober 2012) weer eens gemaakt en nu er eindelijk foto`s bijgeplaatst. Ik heb het voor 2 dagen gemaakt en het recept iets veranderd. (zie onderaan) De volgende dag in een andere ovenschotel gedaan en zo hadden wij voor twee dagen een heerlijke schotel. Voor andere tips lees onderaan bij "Serveertips" ... Lees verder
Een heerlijk recept, redelijk lijnvriendelijk en het ziet er erg aantrekkelijk uit. ... Lees verder
Blokjes kabeljauw in een licht zoete, pittige mangosaus. Een geweldige combinatie. Snel klaar en heel erg lekker. Weer eens een andere manier om vis te bereiden. ... Lees verder
Recept van Restaurant ZABAR - Knipmode 1994 ... Lees verder
Dit is echt een goddelijk recept en nog redelijk gezond ook. ... Lees verder
Couscous met lichtzoete honing-tomaten saus, geitenkaas, walnoot en broccoli ... Lees verder
EEN ZEER SMAKELIJKE VEGETARISCHE LASAGNE!! ... Lees verder
De saus maak je terwijl de pasta kookt. Echt Italiaans: eenvoudig, simpel en erg lekker! (Ik heb zelf de citroenpartjes achterwege gelaten en alleen de citroenrasp en citroensap gebruikt). ... Lees verder