Deze broodjes hebben dezelfde binnenkant als Frans stokbrood, alleen is de buitenkant wat minder knapperig. Je laat de broodmachine het kneed- en voorrijswerk doen. Zelf doe je het leuke werk: de broodjes vormen en afbakken ... Lees verder
Verrukkelijk kaasbrood uit Georgie met ricotta, feta en mozzarella. Je kunt een grote bol bakken of eenspersoons broodjes, restanten warm je de volgende dag even op voor een snelle, maar perfecte avondhap. ... Lees verder
Zelfgebakken foccacia met een vulling van spinazie en kaas .Overheerlijk! ... Lees verder
Deze broodjes verdwijnen hier als sneeuw voor de zon! ... Lees verder
Gewoon een heerlijk en hartig brood,lekker met soep! ... Lees verder
De subtiele tomatensmaak en de prachtige kleur van het brood geven je een zomergevoel. ... Lees verder
Honing verlengt de houdbaarheid van cake en brood, maar dit brood is zo lekker, dat het onwaarschijnlijk is dat u het zult willen bewaren. Ook voor de broodbakmachine. ... Lees verder
Serveer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout. ... Lees verder
Dit is een van de originele Italiaanse boerenbroden (maar komt niet voor in Toscane waar het regionale PANE ROSCANO zonder zout wordt gemaakt). Als u het met allen boter serveert, kunt u het brood het beste dezelfde dag nog eten: brood van een dag oud kunt u prima gebruiken voor het maken van brucshette en crostini ... Lees verder
mmmmmmm !!! ... Lees verder
Een heerlijk fruitig, cakeachtig brood. ... Lees verder
Voor de broodmachine. Heerlijk luchtig! Duidelijke sinaasappelsmaak; de kaneel proef je er bijna niet in. ... Lees verder
Lekker om op de dag van het Sinterklaasfeest te serveren voor de kinderen. ... Lees verder
Het brooddeeg word gemaakt in de broodbakmachine.Dit recept is erg lekker en makkelijk voor het weekend ... Lees verder
recept voor de BBM ... Lees verder
Zoet brood (600 gram), te maken in de broodbakmachine ... Lees verder
Roggebrood, bakken in de BBM ... Lees verder
Heerlijk brood zit tussen cake en brood in .ik bak het al 36jaar en geef altijd ieder jaar aan de familie een broodje in december. ... Lees verder
Lekker knapperig broodje ... Lees verder
... Lees verder