Een heerlijke en makkelijke ovenschotel. Eigen variatie is ook mogelijk. Deze schotel kan ook heel goed eerder klaar worden gemaakt en in de koelkast worden gezet! ... Lees verder
Heerlijke soep die we graag lusten. ... Lees verder
een recept van The Greenery ... Lees verder
Een kruidig en zeer smaakvol suddergerecht, geroemd om haar eenvoud. Geliefd sinds generaties in Belgie. Een van de lekkerste nationale gerechten.Bereiding: 20 minuten, stoven 2,5 uur of meer ... Lees verder
Ik ben gek op asperges en ik heb een heel lekker, eenvoudig en snel klaar te maken recept. Bovendien is het een Slank gerecht. Dit is een dieet portie voor 2 personen. Ben je NIET op dieet dan zou je eventueel meer aardappeltjes en gerookte zalm kunnen toevoegen nemen maar geloof me je hebt een bord vol met de dieet portie. (zie foto) De dieetportie bevat maar 407 calorieen per persoon. De roomsaus is vrij veel maar wij vinden dat lekker. Mocht je NIET zoveel saus willen neem dan EEN HALF bakje Linesse (de rest kan je bvb als broodbeleg nemen, heerlijk met wat verse bieslook er over) ... Lees verder
Weer wat anders dan gekookte aardappelen en aardappelpuree, iets heel lekkers!!! ... Lees verder
Een bewerkelijk maar ooo zo'n lekker rundvlees gerecht. Je moet er de tijd voor hebben maar het kan wel al een dag van te voren gemaakt worden. Lieve smulwebbers probeer het uit want het is echt de moeite waard!! ... Lees verder
Ooit dit recept gekregen van mijn dochter en toen ik het weer eens maakte wist ik waarom ik het bewaard had! Het is niet alleen een slank gerecht (310 cal p.p.) maar ook nog eens heerlijk. Het is zonder vlees maar je zou ook het heel goed restjes gaar (rund)vlees of rul gebraden gehakt kunnen toevoegen of neem vegetarisch vlees. Wij eten wel vlees maar ik miste geen moment `vlees` in dit recept. Van de week (oktober 2012) weer eens gemaakt en nu er eindelijk foto`s bijgeplaatst. Ik heb het voor 2 dagen gemaakt en het recept iets veranderd. (zie onderaan) De volgende dag in een andere ovenschotel gedaan en zo hadden wij voor twee dagen een heerlijke schotel. Voor andere tips lees onderaan bij "Serveertips" ... Lees verder
Zo een lekkere patatje had ik in jaren niet, het was echt smullen in combinatie met een lekkere hamburger en frisse salade. ... Lees verder
grieks rundvlees gerecht uit de romertopf ... Lees verder
eigen foto, met tzaziki, koosalade en tomatenrijst. Een blijvertje hier. Een feestmaal!! ... Lees verder
Dit is een lekker recept wat ik van de weight watchers heb gekregen en wat ik aan de dieetiste heb laten zien en ook zij vond dit een goed recept en staat nou in haar praktijk in het slank kookboek ... Lees verder
Een heerlijke ouderwetse hachee die het lekkerste is om deze 1 dag tevoren te maken. ... Lees verder
Grootmoeders tip: Je kunt de hachee ook eens met appeltjes en stroop maken. Laat daarvoor de azijn achterwege en voeg 2 el. rinse appelstroop toe. Stoof 2 geschilde, in partjes gesneden zure appels de laatste 15 min. met de hachee mee. Of snijd 2 tomaten klein en stoof die nog 10 min. mee. ... Lees verder
Mals Romertopfgerecht ... Lees verder
Van dit gerecht kan ik nooit genoeg maken. ... Lees verder
Kip met kerrie zoals de oude Romeinen dit bereidden. De oude Romeinen bereidden hun eten al in potten van klei. Het voordeel hiervan is dat je maar heel weinig vet hoeft te gebruiken. Daarom is het dus een heel slanke methode. ... Lees verder
Makkelijk klaar te maken, bereid in de Romertopf ... Lees verder
Franse stoofschotel, heerlijk mals ... Lees verder
Een heerlijk en apart varkensvleesgerecht uit de Italiaanse keuken. Goed te combineren met pasta en salade. Door gebruik van de Romertopf mengen de smaken en geuren goed, maar ook in een "gewone" ovenschaal bereik je een goed resultaat. ... Lees verder