* "Herman" is het natuurlijk gistend deeg dat je kan uitdelen aan vrienden. Al mijn vrienden hebben er wel eentje nu. Ik heb het recept aangepast zodat je kan blijven bakken (1x per 10 dagen) en doorkweken, zonder te hoeven weggeven. … Lees verder »
* "Herman" is het natuurlijk gistend deeg dat je kan uitdelen aan vrienden. Al mijn vrienden hebben er wel eentje nu. Ik heb het recept aangepast zodat je kan blijven bakken (1x per 10 dagen) en doorkweken, zonder te hoeven weggeven. … Lees verder »
Welke soorten meel of bloem kun je het beste gebruiken bij het bakken van brood? … Lees verder »
Al deze lijnen kunnen op Smulweb gebruikt worden! … Lees verder »
Hierbij enkele codes om een dwarrelend effect te krijgen:MAAR: LET WEL OP DAT JE DE CODE GOED KOPIEERT, ZOALS DIE HIER STAAT. ANDERS KAN JE GASTENBOEK OP SLOT GAAN. … Lees verder »
e plaatjespagina van RoRe en de kruisjes. … Lees verder »
Er was al eerder een artikel, nu extra aanvulling. … Lees verder »
Dit hing bij ons op het werk op het prikbord. Ik vond het wel grappig. … Lees verder »
Uitleg hoe ik, Maria alias roxy-floxsy, mijn pagina's e.d. heb gemaakt. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Lekkere sandwiches inspiratie voor elke gelegenheid … Lees verder »
ze horen bij de herfst als ontluikende bomen bij de lente Recepten … Lees verder »
… Lees verder »