1. Home
  2. xmoederx
  3. Favoriete artikelen van xmoederx

Favoriete artikelen van xmoederx

Jean-Jacques Menanteau draait als Fransman de dingen blijkbaar graag om. Eerst een opleiding volgen en daarna als kok aan de slag werd voor hem: eerst in het restaurant van zijn ouders werken en daarna in de praktijk het vak leren. En waar andere koks zich naar culinair Frankrijk haasten, kwam hij met liefde naar Nederland. Of eigenlijk vanwége de liefde: zijn vrouw is de reden dat hij inmiddels al dertien jaar als chef de cuisine in restaurant Excelsior in hotel de L'Europe de scepter (maar meestal de pollepel) zwaait. 'Als appeltje ben ik dus niet ver van de boom gevallen', klinkt het humoristisch. …  Lees verder »

Vooral oma heeft er vaak boeken vol mee: keukentips. En als ze het niet in boeken of schriften heeft staan, dan heeft ze het wel van haar moeder. Van die handige weetjes die het koken net even makkelijker maken. We hebben er een aantal bij elkaar gezocht voor je. …  Lees verder »

Iedereen kent de grote tafels met diverse koude schotels en heerlijke kleine hapjes. Maar zelf maken? Dat is vast heel veel werk! Schrik niet: eigenlijk valt dat best wel mee. We hebben hier enkele makkelijke suggesties voor je. …  Lees verder »

Is je koelkast niet zo fris? Zes oplossingen tegen geurtjes. …  Lees verder »

Hier wil ik allerlei handige tips voor in het huishouden neerzetten.  …  Lees verder »

Omdat ik hier zelf elke keer weer tegenaan loop, en omdat ik denk dat meer mensen hier nog wel eens wat aan zouden kunnen hebben: een lijstje Amerikaanse en Engelse maten & gewichten. …  Lees verder »

Winnie is dol op snoepen en op lekker eten, daarom hier heerlijke smikkelrecepten voor de kleintjes, papa's en mama's mogen ook meesmullen! …  Lees verder »

Hier wil ik graag warme en koude sauzen neerzetten. …  Lees verder »

Make-up en cremes zijn niet de enige remedie tegen rimpels. De sleutel tot een mooie huid ligt in de supermarkt.  …  Lees verder »

Gebak en cakes Van klassiek tot speciale gelegenheden …  Lees verder »

ooit van internet gehaald. …  Lees verder »

Dit is een boterlam  …  Lees verder »

aantal soorten bodemdeeg, van heel gemakkelijk tot iets bewerkelijker …  Lees verder »

maar ook op andere dagen zijn ze best lekker  …  Lees verder »

Handige tips voor het bakken van je zelf gemaakte taarten, koekjes en gebakjes. …  Lees verder »

Top