1. Home
  2. wooley
  3. Favoriete artikelen van wooley

Favoriete artikelen van wooley

In februari voor vrienden van een neef van mijn man samen met zijn vrouw een high tea verzorgd voor ongeveer 40 personen. Het was een succes. Ik heb vooraf uit recepten laten kiezen. Een organisatieplan opgesteld. Het werk verdeeld met mijn nicht. We konden het meeste al de dag tevoren maken. In de ochtend de laatste hand eraan gelegd, zoals eieren soesjes vullen, soesjestaart en sandwiches maken. Erg leuk om te doen. Onderstaand de recepten en foto`s van alles wat we gemaakt hebben. …  Lees verder »

Iedereen kent de grote tafels met diverse koude schotels en heerlijke kleine hapjes. Maar zelf maken? Dat is vast heel veel werk! Schrik niet: eigenlijk valt dat best wel mee. We hebben hier enkele makkelijke suggesties voor je. …  Lees verder »

Ik begin weer opnieuw. …  Lees verder »

informatie en lekkere recepten over en met rabarber …  Lees verder »

....en stil van te worden (neem even de tijd om dit rustig door te lezen)  …  Lees verder »

Op 1e Paasdag 2006 heb ik een high tea georganiseerd voor 40 personen. Veel hapjes kun je voorbereiden. De volgende dag alleen sandwiches smeren en schalen opmaken. …  Lees verder »

Hier wil ik allerlei handige tips voor in het huishouden neerzetten.  …  Lees verder »

Korte omschrijving van het South Beach dieet …  Lees verder »

Een cocktail maken of bedenken is niet moeilijk aan de hand van deze basisregels.Uit: Alles over cocktails …  Lees verder »

Top