1. Home
  2. winnie78
  3. Artikelen van winnie78

Artikelen van winnie78

waarom is het goed om een vrouw te zijn?!? Dit heeft helemaal niks met koken te maken, maar goed. Het is wel leuk. En misschien heeft het toch wel met koken te maken. …  Lees verder »

Berichtje dat ik van een vriendinnetje kreeg …  Lees verder »

een mooi gedichtje, geschreven door een meisje uit New York. Ik kreeg het van een van mijn vriendinnetjes. …  Lees verder »

Astrologie & eten passen ook bij elkaar. Kijk welk sterrenbeeld welke eetgewoontes heeft & welk eten ze lekker vinden & verras je eters de volgende keer met een menu van hun keuze.  …  Lees verder »

voor bij sommige taarten, blind bakken …  Lees verder »

tip om makelijk kruiden uit eigen tuin te kunnen drogen …  Lees verder »

Wat betekenen al die woorden in de Japanse keuken. Hier staan een aantal begrippen uit de Japanse keukentaal uitgelegd.  …  Lees verder »

bekend van de reclame`s met de heerlijke broodjes erin!!!! …  Lees verder »

welke kruiden worden in de Marokkaanse keuken gebruikt? Overgenomen uit een flair van lang geleden. …  Lees verder »

Juli is de tijd om kruiden te oogsten. Je kunt ze laten drogen, maar ook inleggen in olie & azijn. Om maanden later te genieten van heerlijke kruidenolie of kruidenazijn. Een artikel uit het tuinblad Groei & Bloei.  …  Lees verder »

Wat vind ik zelf belangrijk om te onthouden. Een eigengemaakt kook-ABC. Er komen constant nieuwe begrippen & tips bij want ik leer steeds meer bij. …  Lees verder »

tips, trucs & weetjes over vis. Het is natuurlijk nog lang niet af, dus wie aanvullingen heeft?!? Mail of schrijf wat in m`n gastenboek, dan kan ik kijken wat ik eraan kan veranderen. …  Lees verder »

Abc van kruiden & specerijen. Met tips, trucs & veel meer. Het is nog niet helemaal af, maar dat komt allemaal wel goed langzamerhand. …  Lees verder »

Top