1. Home
  2. trienekeb
  3. Favoriete artikelen van trienekeb

Favoriete artikelen van trienekeb

Een bescheiden doe het zelf artikel om heel snel al die lekkere hapjes eens te maken. Ideaal voor als je gasten hebt. Je kunt er alle kanten mee op. Eenvoudig, simpel en lekker. Gewoon doen als je trek hebt en zet ze ook eens neer bij een buffet of op verjaardagen of met kerst. Wie zet er eigenlijk bij de borrel géén schaaltje heerlijke knoflook olijven neer, een schaaltje met plakjes, mortadella, salami of rauwe iberico ham, bakje Filet American, tapenade, pesto of Aioli met heerlijk knapperig stokbrood. Ook de blokjes kaas doen het altijd goed. Dit artikel gaat over het zelf maken van hele lekkere hapjes. Veel lees- en doe plezier en smakelijk eten. …  Lees verder »

Roomkaas is uitermate geschikt voor het maken van tal van lekkere (borrel-)hapjes, bijzondere amuses en smaakvolle voorgerechten. Verras je familie en vrienden met deze heerlijke recepten.  …  Lees verder »

Wat is roomkaas?Roomkaas wordt gemaakt in zogenaamde ‘enkele’ en ‘dubbele’ varianten. De dubbele variant heeft een meer korrelige structuur en de enkele roomkaas is beter smeerbaar. Het verschil zit in de vetpercentages. Echte roomkaas moet een vetgehalte hebben van minstens 33% en mag uit niet meer dan 55% uit water bestaan. Dit wordt “volvette” roomkaas genoemd. De halfvolle varianten bevatten 16-18 % vet en de magere soorten minder dan 8 procent vet. Deze kun je vaak herkennen aan de toevoeging 'light'. De meeste roomkaas wordt van koemelk gemaakt, maar ook bijvoorbeeld geiten- of schapenmelk kan voor roomkaas gebruikt worden.  …  Lees verder »

Tv-kok Ramon Beuk is Food Emotions gestart. Hij gaat catering op maat leveren met kwaliteit, passie en entertainment als sleutelwoorden. …  Lees verder »

Vernieuwd en verbeterd; alles over leuke kleuren. Klik hier voor de tabel en hier voor het gebruik van gekleurde tekst.  …  Lees verder »

In 3 weken tijd tenminste 10 kilo afvallen en in het weekend eten wat je wilt! …  Lees verder »

Het maken van een mooi en gezellig buffet. …  Lees verder »

Gourmetten is altijd gezellig, daarom 3 verschillende gourmet ideeen, met ingredienten die u daarbij eventueel kunt gebruiken. …  Lees verder »

Juli …  Lees verder »

4 Hapjes van 10 - 15 - 20 Kcal. …  Lees verder »

Top