1. Home
  2. tondezeeuw
  3. Artikelen van tondezeeuw

Artikelen van tondezeeuw

Wubbejan is de winnaar van de recensiewedstrijd van deze maand. Zijn verslag van een bezoek aan zijn buurtrestaurant Muse-a-Muse in Hoofddorp was dermate watertandend geschreven dat ik er meteen voor viel. …  Lees verder »

Bettie56 is deze keer de winnares van onze recensiewedstrijd. Zij wint een drie gangen lunch met wijnarrangement voor twee personen bij het met een Michelinster bekroonde restaurant De Nederlanden in Vreeland aan de Vecht.  …  Lees verder »

Het is zo ver: de winnaar van de recensiewedstrijd van de maand augustus is bekend! …  Lees verder »

Anne is deze maand de winnaar van de recensiewedstrijd. Dat ’t smullen was bij chef-kok Jeroen Vesters, spatte als het ware omhoog uit haar recensie over dit alleraardigste Nijmeegse restaurant. Sterker nog: de viering van haar trouwdag viel bijna weg tegen de vreugde van het ‘savoureren’ hier. …  Lees verder »

Amsterdam komt met eigen Oktoberfest. Vanaf 8 oktober kun je helemaal los in Amsterdam op het enige echte Oktoberfest. …  Lees verder »

De tweede editie van het zinnenstrelende evenement ‘De Smaak van Wolfslaar’ is op zondag 10 oktober tussen 12:00 en 18:00 uur. Op het Bredase landgoed (Wolfslaardreef 100-102, tel.: 076-5608000) tonen producenten hun culinaire producten waaronder biologische wijnen, geitenkaas, chocolade, whisky, broodspecialiteiten en vleeswaren. Alles is, soms tegen een kleine vergoeding, te proeven. En meestal ook te koop. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Vers van de pers! Chef-kok Ruben van Dieten (Dining-Den Haag, Le Cirque-Scheveningen) begint een nieuw restaurant: Brasserie NL. …  Lees verder »

Thijs61 is met zijn recensie over een bezoek aan restaurant `t Brouwerskolkje de recensent van de maand. Hij wint een driegangen lunch of diner met wijnarrangement voor 2 personen bij de Lokeend in Vinkeveen.  …  Lees verder »

Uit de meest favoriete recensies, kiest culinair journalist Ton de Zeeuw maandelijks de winnaar van de recensiewedstrijd. Deze persoon wint een prachtige culinaire prijs. …  Lees verder »

MikkieMuis is mijn winnaar van deze maand. Haar verslag van een etentje bij La cantine du Faubourg in Parijs was zo aanstekelijk dat ik er niet omheen kon, hoewel het peil van de concurrentie deze keer hoger was, of leek, dan doorgaans (veel 10-gevers ook). De lente misschien? …  Lees verder »

De winnende recensie van deze maand is van Daboydavy die een aanbieding van Smulweb combineerde met een kijkje in de Hermitage in Amsterdam en het inpandige restaurant Neva. Prima verhaal, goed geschreven, veel aandacht voor detail en een prettige sfeertekening. …  Lees verder »

Princess van Aad Ouborg is overgenomen door WMF AG uit Geislingen/Steige. Het Duitse bedrijf koopt de nog resterende 49% van de aandelen van Princess en maakt daarmee Princess tot 100% dochter per 30 september 2010. …  Lees verder »

Top