1. Home
  2. titine062
  3. Favoriete artikelen van titine062

Favoriete artikelen van titine062

Wat een heerlijke maand om te koken ,er zijn zoveel seizoens produkten waar lekkere gerechten van gemaakt kunnen worden .Denk eens aan pompoen ,uien ,druiven ,maar ook heerlijke vlees en vis gerechten zijn er te maken .Ik heb er een paar op papier gezet ik hoop dat je er een beetje inspiratie uit kunt halen . …  Lees verder »

Soep is vloeibaar voedsel dat wordt gekookt en van veel ingrediënten kan worden gemaakt.. Bij het koken van soep begin je meestal met het trekken van een bouillon,, die gemaakt kan worden van botten, vlees, kip, vis, schaaldieren en/of groenten. Bouillon kun je zo eten (heldere soep), maar bouillon wordt meestal gebruikt als basis met andere ingrediënten zoals bijvoorbeeld groenten. Wordt de bouillon met de groenten gepureerd, dan krijg je een “velouté”. Een ontvette bouillon die helder is gemaakt en waaraan een bepaalde garnituur is toegevoegd is een “consommé”. Soep is een van de oudste gerechten. …….werd al in de prehistorie gegeten. …….wordt over de hele wereld gegeten. …….is lekker, voedzaam en veelzijdig. …….is troostvoedsel. …….is om van te genieten. …….om beter te worden (kippensoep!) …….die heel snel klaar is. …….die tijd kost. …….past bij veel gelegenheden. …….past op bijna elk moment van de dag. …….kun je eten als borrelhapje. …….kun je eten als amuse. …….kun je eten als voorgerecht. …….kun je eten als hoofdgerecht. …….kun je eten als dessert. …….kun je eten als “opkikkertje”. SOEP is echt voor “Elk wat Wils”. Er bestaan heel veel verschillende soepen. Héél véél meer dan de 125 heerlijke soeprecepten die op mijn pagina staan. Maar het is een begin. Deze soepen zijn allemaal al door mij gemaakt. Alle rerecepten zijn alfabetisch en op soort gerangschikt. …  Lees verder »

Top