1. Home
  2. tapas_enz
  3. Favoriete artikelen van tapas_enz

Favoriete artikelen van tapas_enz

Hoe je die keiharde aardbeien uit Spanje eetbaar kunt maken. …  Lees verder »

De goede wijnen, en waar zijn ze te krijgen. …  Lees verder »

Juli is de tijd om kruiden te oogsten. Je kunt ze laten drogen, maar ook inleggen in olie & azijn. Om maanden later te genieten van heerlijke kruidenolie of kruidenazijn. Een artikel uit het tuinblad Groei & Bloei.  …  Lees verder »

Van boom tot tafel legt olijfolie een lange weg af, maar dan heb je ook wel iets bijzonders op je bord. Er is waarschijnlijk geen levensmiddel dat een gezondere bijdrage levert aan het menu dan olijfolie …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Saffraan is niet alleen de kostbaarste specerij ter wereld, maar ook de meest geimiteerde.Qua kleur hebben de imitaties ong. hetzelfde effect, maar de karakteristieke geur en bitterzoete smaak van het origineel ontbreken. …  Lees verder »

Saffraan (Crocus sativus) …  Lees verder »

Abc van kruiden & specerijen. Met tips, trucs & veel meer. Het is nog niet helemaal af, maar dat komt allemaal wel goed langzamerhand. …  Lees verder »

tips, trucs & weetjes over vis. Het is natuurlijk nog lang niet af, dus wie aanvullingen heeft?!? Mail of schrijf wat in m`n gastenboek, dan kan ik kijken wat ik eraan kan veranderen. …  Lees verder »

Wat vind ik zelf belangrijk om te onthouden. Een eigengemaakt kook-ABC. Er komen constant nieuwe begrippen & tips bij want ik leer steeds meer bij. …  Lees verder »

tip om makelijk kruiden uit eigen tuin te kunnen drogen …  Lees verder »

Nederland is in de ban van de tapas................... In veel restaurants is het eten van deze kleine gerechtjes erg hot...... maar ook thuis ontspannen op de bank kunt u van tapas genieten............... …  Lees verder »

Om tapas bij een drankje te kunnen serveren, hoef je echt niet lang in de keuken te staan - de bereiding kan even simpel zijn als het opentrekken van en blikje of het snijden van een stukje kaas. …  Lees verder »

Zoals we allemaal wel weten zijn tapas Spaanse proevertjes om bij een aperitief te serveren. …  Lees verder »

Tapas zijn een eeuwig feest - er zijn altijd nieuwe tapas om te ontdekken.Je weet nooit wat voor heerlijke tapa je voorgezet krijgt in een onbekende bar ergens in de rimboe. …  Lees verder »

Knoflook is niet alleen een smaakmaker, maar het bevordert de lichamelijke weerstand en werkt bloedzuiverend. Zeggen ze in Spanje! …  Lees verder »

Top