1. Home
  2. suzy2550
  3. Artikelen van suzy2550

Artikelen van suzy2550

Uitspraken over enkele voedingsmiddelen …  Lees verder »

Idealiter zouden groenten en fruit rechtstreeks van het veld of de boom op ons bord moeten komen.  …  Lees verder »

een paar ideetjes voor de feestdagen... …  Lees verder »

De tijd dat appels er alleen direct na de oogst fris en vers uitzagen en er voor de rest van het jaar alleen maar gerimpelde appeltjes van de bewaarzolder te krijgen waren, ligt al ver achter ons. …  Lees verder »

(Belga) Het Londense warenhuis Harrod's heeft voor de kerstdagen een nieuwe culinaire specialiteit gelanceerd: spruitjesijs.  …  Lees verder »

Vers seizoensfruit is bij deze temperaturen aangewezen. Water of gezouten dranken zijn een perfecte dorstlesser …  Lees verder »

Tijdens de gure wintermaanden verlangen we naar hartverwarmende gerechten. Ons feelgoodmenu in drie gangen is niet alleen overheerlijk, het is speciaal ontworpen om de winterblues te verjagen.  …  Lees verder »

Lachen : zoveel en zolang u wilt, zonder medisch advies. …  Lees verder »

kruiden uit je tuin ook gebruiken in de winter …  Lees verder »

NIETS IS LEUKER DAN HET ONTDEKKEN VAN EEN NIEUWE GERECHT-WIJNCOMBINATIE. EEN EENVOUDIGE SPAGHETTI OF SINAASAPPELSALADE KOMEN METEEN EEN CULINAIR TRAPJE HOGER MET DE JUISTE WIJN... VOLG DE GIDS! …  Lees verder »

Een nieuw fastfoodfenomeen steekt de kop op in de VS. Daar is gefrituurde cola bezig met een opmars. In Texas gingen in 24 dagen meer dan 35.000 gefrituurde ‘colaballen’ over de toonbank.  …  Lees verder »

Profiteer ervan want het seizoen is kort... …  Lees verder »

De weldaad van oxidanten …  Lees verder »

Over de veiligheid van levensmiddelen die in de microgolfoven worden bereid werden al heel wat onheilsberichten de wereld ingestuurd.  …  Lees verder »

De Aardappel, die in Zuid-Amerika zijn oorsprong heeft, veroverde in de loop der eeuwen de ganse planeet en maakt heden een noodzakelijk deel uit van onze voeding. De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft het jaar 2008 uitgeroepen als Internationaal Jaar van de Aardappel.  …  Lees verder »

De voedingseducatie gebeurt thuis. Maar wat zijn precies proteinen, vetstoffen en koolhydraten? En hoe kan u evenwichtig eten? Volg de gids... …  Lees verder »

soms heb je zin in een volledig diner, maar wel in enkele lekkere hapjes …  Lees verder »

Zet ook het Chinese nieuwe jaar goed in met ons oosters menu. Heerlijk, van voorgerecht tot dessert¿ U kunt zelf achter de kookpotten gaan staan om onze recepten uit te proberen of kiezen voor de bereide schotels van Carrefour... Oosters menu »   …  Lees verder »

Troeven: Citrusvruchten zitten barstensvol vitamine C. Ze zijn dus uw ideale bondgenoot tegen koude en vermoeidheid. Afhankelijk van haar grootte levert één enkele citrusvrucht ons de volledige of een groot deel van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C.  …  Lees verder »

Top