1. Home
  2. susan56
  3. Artikelen van susan56

Artikelen van susan56

Hier een Foodlexicon die heel handig is als je met buitenlandse recepten wilt koken. Ik heb een kookboek van Gary Rhodes en soms maak ik dan hier gebruik van om een vertaling te zoeken voor produkten uit zijn recepten of wat je dan eventueel zou kunnen gebruiken als het hier niet te krijgen is. …  Lees verder »

Proef de jaargetijden, Op de site staat ook als onderdeel "Veggipedia" dit is een enceclopedie waarin je ook recepten vindt. …  Lees verder »

Leuke site over witlof met veel recepten en links naar recepten …  Lees verder »

Hele leuke site met allerelei recepten, kooktips en technieken, testen van nieuwe apparatuur enzv. De moeite waard om eens te bekijken …  Lees verder »

Deze Engelstalige kooksite is uitgeroepen tot de beste in zijn soort. Je vindt er talloze recepten in verschillende categorieen. als je onder aan de pagina op de sitemap kijkt wijst het de weg naar van alles wat er te vinden is. Ze ker de moeite waard om eens te bekijken. …  Lees verder »

Hier een handige site met kerntemperaturen voor vlees,kip,wild enzv.  …  Lees verder »

Op www.menuplanner.nl vind je veel recepten, ook kan je zien bij welke supermarkt, bijv. het vlees, wat je nodig hebt voor je recept, die dag goedkoper is. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je elke dag een recept in je mail met prijzen van de produkten …  Lees verder »

Top